stage_top_logo.png stage_big.png

Näin helposti julkaiset verkkosivustoja Crasman Stagella:

Ei rajoja verkkopalvelun muodolle

Crasman Stage on hyvin joustava ja monipuolinen, eikä se aseta rajoja asiakkaan verkkopalvelun tai -julkaisun ulkomuodolle tai rakenteelle. Stage tarjoaa julkaisun perustyökalut kuten älykkäät sivupohjat ja helppotajuisen ylläpitokäyttöliittymän, sekä runsaasti hienostuneita ominaisuuksia kuten graafisen lomaketyökalun ja käyttöoikeustasojen määrityksen.

Sertifioitu tietoturva

Moni tuote lupaa tietoturvaa, mutta Crasman Stage on aidosti turvallinen kuin pankki. Tietoturvakonsultointiyhtiö Nixu Oy on myöntänyt Crasman Stagelle tietoturvasertifikaatin osoituksena tuotteen korkeasta tietoturvatasosta.

Nixu Security Verified

Julkaise ja lokalisoi helposti

Stage helpottaa sekä yksi- että monikielisten sivustojen työnkulkua ja julkaisua. Stage huolehtii sivujen kieliversioista puolestasi. Yhdellä ylläpitäjällä voi olla pääsy yhteen tai useampaan kieliversioon, ja kieliversioita voidaan tarkastella rinnakkain. Sivuja voidaan muokata työstöversiona ennen julkaisua, minkä jälkeen kaikki muutokset on helppo julkaista kerralla.

Stage on ratkaisu verkkopalvelujesi hallintaan

Verkkopalveluista puhuttaessa julkaisujärjestelmä-nimityksellä viitataan tyypillisesti sisällönhallintajärjestelmään, jolla voidaan hallita Internet-, intranet- ja extranet-sivustoja. Crasman Stage on suomalaisen Crasmanin kehittämä julkaisujärjestelmä, joka polveutuu Crasmanager-julkaisujärjestelmästä, jonka kehitystyö aloitettiin jo vuonna 1998. Stagella voidaan hallita kaikkia erilaisia verkkopalveluita helppokäyttöisen selainpohjaisen ylläpitokäyttöliittymän avulla. Ylläpitokäyttöliittymä toimii paitsi PC- tai Mac-työasemalta, myös mobiililaitteista kuten iPad tai Windows Phone 7 -kämmenlaitteet.

Tutustu Stagen ominaisuuksiin

Uudenaikainen ja selkeä käyttöliittymä

Stagen käytettävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Stage toimii selaimessasi, mutta on silti työasemallasi kuin kotonaan. Käyttöliittymää kehitetään edelleen vastaamaan asiakkaidemme tarpeita.

 

Kaikenkattava monikielisyyden tuki

Stage huolehtii sivujen kieliversioista puolestasi. Sisältöä päivitettäessä voidaan tarkastella eri kieliversioita rinnakkain. Kieliversioilla voi lisäksi olla joko samat tai keskenään eri ylläpitokäyttäjät.

 

Helppo sisällön päivitys ja ylläpito

Esimerkiksi tekstin päivitys tai lomakkeiden luonti onnistuu Stagen graafisilla työkaluilla helposti, ja selkeä sisältötietokanta helpottaa tiedotearkiston tai tuotetietokannan ylläpitoa.

Stagella onnistuvat esimerkiksi...

Stage ja Studio, lyömätön yhdistelmä icon-11.png

Stage-julkaisujärjestelmä ja Studio-materiaalipankki on suunniteltu toimimaan saumattomasti yhdessä. Yhdessä tuotteet toimittavat kaiken tarvitsemasi nykyaikaiseen verkkoliiketoimintaan. Voit helposti valmistella aineistot web-julkaisuun Studiossa ja tuoda ne sitten verkkopalveluusi Stagessa.

Pelkkä järjestelmä ei riitä — meiltä saat myös palvelua

Crasman tarjoaa tuotteilleen paitsi luotettavat hosting- ja ylläpitopalvelut, myös monipuoliset käyttökoulutus- ja tukipalvelut.

Jätä yhteydenottopyyntö

Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme!

Askarruttaako jokin mieltäsi?

Soita 010 217 6989

Palvelemme arkisin klo 9-17


Katso myös...

studio_sm.png

Paikka organisaatiosi arvokkaille tiedostoille