Valmistava teollisuus

Crasmanilla on pitkä ja monipuolinen kokemus teollisten valmistajien verkkopalvelutoteutuksista. Tarjoamme asiakkaillemme myös suunnittelun, sisällöntuotannon sekä markkinoinnin automaation palveluita.

Valmistavaa teollisuutta on perinteisesti pidetty konservatiivisena alana, mutta tämä näkemys alkaa olla 2020-luvulle tultaessa auttamatta vanhentunut. Monilla suomalaisilla teollisilla yrityksillä on tuotteissaan tätä nykyä erittäin edistyksellisiä ja älykkäitä digitaalisia ratkaisuja ja lisäpalveluja.

Pysyäkseen mukana kilpailussa valmistavan teollisuuden toimijoiden kannattaa tarttua digitalisaation tarjoamiin mahdollisuuksiin kaikilla liiketoimintansa osa-alueilla aina taustaprosesseista asiakaspalveluun ja myynnistä markkinointiin.

Kokonaisvaltaista digitalisointia

Crasman on tehnyt perustamisestaan asti yhteistyötä hienojen teollisten yritysten kanssa, minkä ansiosta tunnemme hyvin valmistavan teollisuuden toimintaympäristöt ja kansainvälisen B2B-liiketoiminnan erityisvaatimukset.

Olemme toteuttaneet teollisille asiakkaillemme esimerkiksi monikielisiä verkkosivustoja, verkkokauppoja ja tilauskanavia, tuotetiedon hallinnan ratkaisuja ja Web-to-Print-toteutuksia. Sparraamme ja konsultoimme asiakkaitamme myös sisältömarkkinoinnissa ja markkinoinnin automaatiossa.

Yhteistyömme uuden asiakkaan kanssa käynnistyy usein jostakin konkreettisesta hankkeesta, kuten vaikkapa verkkopalvelujen uudistamisesta. Samalla pääsemme keskustelemaan asiakkaan kanssa heidän digitaalisesta strategiastaan laajemminkin ja tuomaan pohdintoihin näkemystämme ja kokemustamme.

Tiivis yhteistyö tuo esiin usein myös muunlaisia kehitystarpeita, kuten tuotetietojen hallinnoinnin haasteita, hankalia manuaalisia työvaiheita tai vaikeutta palvella pieniä asiakkaita tehokkaasti. Tällaisiin pulmiin Crasmanilla on tarjota digitaalisia ratkaisuja.

Ratkaisumme ovat aina liiketoimintalähtöisiä: suunnittelemme palvelut ja toteutukset tavoitteellisesti ja asetamme niille onnistumisen mittarit. Usein lähtökohtana on toiminnan tehostaminen tai liiketoiminnan laajentaminen. Ratkaisujemme jatkokehitys pohjautuu analytiikkaan ja mittareihin – se takaa tuloksellisen yhteistyön.

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla lisää ratkaisuistamme teollisen alan yrityksille?

Ota yhteyttä

Asiakkaitamme

Kemppi

Crasman toteutti Kempille kokonaisvaltaisen verkkopalvelu-uudistuksen ja tuotetiedonhallinnan ratkaisun.

Lue lisää

Peikko

Betonialan maailmanlaajuinen toimija uudisti verkkopalvelunsa tavoitteenaan yhtenäinen brändi ja asiakaslupaus.

Lue lisää

Hakki Pilke

Perinteikäs klapikonevalmistaja valloittaa Pohjois-Amerikan markkinoita yhdessä Crasmanin kanssa.

Lue lisää

Makron

Makronin verkkopalvelu-uudistus paransi yrityksen löydettävyyttä ja erottautumista.

Lue lisää

Kontio

Verkkopalvelun uudistamisen jälkeen hirsitalovalmistajan sivuston näkyvyys ja kyky tuottaa liidejä on paljon parempi kuin aiemmin.

Lue lisää