Crasmanin Helsingin toimisto Punavuoren Merikorttelissa on saanut uuden puolen ja ilmeen. Rakennus on erinomainen valinta toimistolle ja työtiloille huonekorkeuden, valoisuuden ja paikan suhteen.

Ovesta sisään astuessa avautuva avara näkymä ja moderni sisustus tekevät toimistosta tyylikkään ja myös kodikkaan. Uuden puolen neuvotteluhuoneet on nimetty Hietsuksi, Koffariksi ja Rööperiksi ikkunasta avautuvien näkymien mukaisesti.

_1010389_Fotor

Crasman haluaa edistää työntekijöiden luovuutta ja omaa keskittymistä, jonka vuoksi rauhaa ja erilaisia työpisteitä löytyy moneen lähtöön. Keittiöitä on toimistossa kolme ja jokaisessa on tarjolla erilaista kahvia. “Päikkärihuoneessa” voi käydä lepäämässä tarpeen tullessa ja tauon voi viettää pelihuoneessa, josta löytyy muun muassa pelikonsoleita ja flipperi.

“Crasmanin nopean kasvun vuoksi on ollut tärkeää kuunnella työntekijöitä ja heidän toiveitaan työtiloista. Työntekijäkyselyiden kautta on saatu aito kuva työntekijöiden toivomista työskentelypaikoista”, toteaa toimitusjohtaja Pasi Kervinen. Crasman kehittää tiloja kaikille pienryhmätyöskentelystä omaan rauhaan. Toimistossa on myös tilava yhteinen kokoontumispaikka, jossa voi pitää suurempiakin tapaamisia häiritsemättä muita.

Miltä Crasmanin työkulttuuri näyttää ulkopuolisen silmin?

6S7A5220_Fotor

Aloitin Crasmanilla kesätyöntekijänä ja työkulttuuri on ollut mielestäni erityinen, todella positiivinen yllätys ja merkittävä osa yritystä. Olen saanut jo lyhyessä ajassa kodikkaan ja hyvin vastaanottavaisen fiiliksen. Töihin on aina mukava tulla ja huomaan selkeästi, kuinka hyvin työntekijät viihtyvät täällä. Crasmanilla kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa ja tulla kuulluksi. 

Tunnelma on työpaikalla rento, ripauksella huumoria. Kaikki keskittyvät omaan työhönsä ja työntekijöistä huokuu hieno alan asiantuntevuus. Maanantait alkavat aina yhteisellä aamupalalla, joka tuo uuden buustin työviikkoon. Nyt en yhtään ihmettele, kun kuulin HR-vastaavalta Pinja Kankareelta vaihtuvuuden olevan pientä Crasmanilla.

Aino Hämäläinen avatar