Magento-verkkokaupan 1.x-versiosarjan tuki päättyy kesäkuussa 2020. Tämän jälkeen vanhojen Magento-verkkokauppojen tietoturva heikentyy, mikä voi pahimmassa tapauksessa johtaa esimerkiksi tietomurtoihin.

Päivittäminen Magento 2 -versioon on syytä aloittaa mahdollisimman pian, sillä verkkokaupan laajuudesta riippuen päivitysprojektille tulee varata aikaa kuukaudesta muutamiin kuukausiin.

Magento 2 on suositun verkkokauppa-alustan tähän asti merkittävin versiopäivitys, joka sisältää lukuisia parannuksia ja uusia ominaisuuksia, joiden käyttöönotto kannattaa suunnitella päivityksen yhteydessä. Magento 2 -päivityksen mahdollistama parempi käyttökokemus mobiililaitteilla on verkkokauppiaille valtti, jolla myynnin saa helposti kasvuun.

Pyydä arvio Magento 2 -päivityksen kustannuksista

Magento 2:n merkittävät hyödyt

  • Edistyneet työkalut teemojen ja verkkokaupan ulkoasun muokkaukseen sekä kehitykseen.

  • Sisällönhallinta- ja esikatselutyökalut mahdollistavat nyt muutosten kehittämisen, ajastamisen ja esikatselun vaivattomasti ennen niiden julkaisua.

  • Edistyneet välimuistitoiminnot tuotesivujen nopeiden latausaikojen mahdollistamiseksi löytyvät suoraan tuotteesta ja ne on yksinkertaista ottaa käyttöön.

  • Merkittävät taustajärjestelmäpäivitykset nopeuttavat huomattavasti verkkokaupan hallinnointia ja tukea.

  • Tuotteen luomiseen on tarjolla yksinkertaistettu askelpohjainen hallintatyökalu, jonka avulla kaikki oleelliset tuotetiedot on helppo muistaa lisätä ja päivittää.

Päivityksen myötä Magento-verkkokauppojen hallintakäyttöliittymä on huomattavasti aiempaa helppokäyttöisempi. Hallintanäkymä on responsiivinen eli skaalautuu eri päätelaitteille ja toiminnot on ryhmitelty loogisemmin. Uudet, edistyneet tuotesisältöjen hallinta- ja julkaistyökalut tukevat muun muassa YouTube- ja Vimeo-sisältöjä. Konepellin alla Magenton tekninen arkkitehtuuri on kokonaisvaltaisesti modernisoitu.

Päivitystä suunnittelevalle on varmasti mieluista kuultavaa se, että useat asiantuntijat ovat kehuneet tuoreinta Magento 2.3 -versiota laadukkaammaksi, paremmaksi ja vakaammaksi verrattuna aiempiin versioihin. Juuri nyt saattaakin siis olla paras hetki siirtyä vanhasta uuteen.

Harkitsetko Magento 2 -päivitystä?

Olemme laatineet päivityksen kustannusten arviointia helpottavan lomakkeen, jonka avulla voit pyytää ilmaisen kustannusarvion projektiasi varten. Crasmanilla on pitkä ja monipuolinen kokemus Magento-toteutuksista ja päivitysprojekteista.

 

Lue lisää:

Tommi Poikolainen avatar