Laajentuminen Tampereelle tapahtuu ostamalla Suunnittelutoimisto Topic Oy:n liiketoiminta. Jatkossa Crasman palvelee Tampereen ja Oulun seudun asiakkaitaan yhä paikallisemmin ja hakee entistä vahvempaa jalansijaa myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelta.

“Tampereen seudun kasvu, tärkeiden asiakkaiden läheisyys ja Topic Oy:n vahva suunnitteluosaaminen tekivät laajentumispäätöksestä lopulta helpon”, kertoo Crasmanin toimitusjohtaja Pasi Kervinen. “Topic Oy:n ja Crasmanin pitkä yhteistyö tekee muutoksesta luontevan. Crasman tuo Tampereelle osaamista laajojen digitaalisten palveluiden kehittämiseen”, kommentoi Tampereen toimiston vetovastuun ottava Topi Jalonen.

Crasman toimii Helsingin ja Tampereen lisäksi jatkossa myös Oulussa. “Oulu on tunnettu teknologiakaupunki ja lähdemme rakentamaan täysimittaista paikallista tiimiä verkkokauppojen ja digitaalisen liiketoiminnan palveluiden kehittämiseen. Ykkösmieheksi Ouluun saamme kokeneen full-stack-kehittäjän, Janne Laakkosen”, kommentoi Pasi Kervinen.

Crasman aloittaa uudet rekrytoinnit Tampereen ja Oulun  toimistoille välittömästi: haussa on verkkopalveluiden teknisiä kehittäjiä sekä asiakkuuspäälliköitä. Myös Helsingin toimistolle haetaan lisää tekijöitä.

Lisätietoja liiketoimintakaupasta sekä Tampereen ja Oulun yksiköistä antaa toimitusjohtaja Pasi Kervinen / 044 548 0606.

Crasman Oy

Vuonna 1996 perustettu Crasman Oy on digitaalisiin palveluihin, verkkokauppaan, tuotetiedonhallintaan ja aineistonhallintaan erikoistunut digitoimisto. Crasman työllistää 47 suunnittelijaa ja digitaalisten palveluiden teknistä kehittäjää Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. Asiakkuuksiin lukeutuvat mm. Nokian Renkaat, Kemppi, Vexve, Movax, Intersport, Budgetsport, The Athlete’s Foot, Autotalo Laakkonen, Gummerus ja Halti.

Topic Oy

Topic Oy on tamperelainen suunnittelutoimisto, joka on palvellut paikallisesti asiakkaitaan lähes kymmenen vuoden ajan. Suurimpiin asiakkuuksiin kuuluvat mm. Vexve, Movax ja Vercon.

Crasman avatar