Se asiakaskeskeisempi verkkosivualusta

HubSpot CMS

Verkkosivualusta, jolla luot helposti sisältöjä ja hallitset verkkosivujen räätälöintiä eri kohderyhmille. HubSpot CMS hoitaa automaattisesti teknisen puolen optimoinnista ja antaa myös vinkkejä, joilla parannat konversioita ja myyntiä. Voit valita itse, kuinka paljon haluat tukeutua koodariin vai teetkö itse.

Joustavilla sivupohjilla helpotat markkinoijan työtä

HubSpot tarjoaa verkkosivualustana muita markkinoilla olevia alustoja helpomman ja intuitiivisemman käyttöliittymän verkkosivusisältöjen luomiseen ja hallinnointiin. 

Pystyt yhdessä paikassa kirjoittamaan blogikirjoitukset, jakamaan siitä vinkit someen ja lisäksi kaikille uutiskirjeen tilaajille lähtee heidän halutessaan automaattinen viesti uusista sisällöistä. 

Vähemmän aikaa tekniseen säätämiseen. Enemmän paukkuja laadukkaaseen sisältöön ja tehoja myyntiin.

WordPress vs. HubSpot

Kun olet etsimässä ja hankkimassa parasta sisällönhallintajärjestelmää (CMS = Content Management System), saattaa eteen tulla kysymys: Miten HubSpot eroaa WordPressistä verkkosivualustana?

WordPress on todella suosittu avoimen koodin CMS, joka antaa käyttäjälle mahdollisuuden rakentaa lähes mitä vaan yhdistelemällä teemoja ja lisäosia. HubSpotin CMS Hubin tarkoitus on vähentää verkkosivujen hallinnoinnin ja ylläpitämisen tuskaa. HubSpotin kanssa pystyt paremmin keskittymään sisältöihin ja paremman asiakaskokemuksen luomiseen, mikä kiihdyttää kasvuasi.

CMS Hub on pilvipalveluna toimiva sisällönhallintajärjestelmä, joka on myös paljon muutakin kuin vaan verkkosivualusta. Se on suunniteltu ensisijaisesti vastaamaan markkinoinnin ja myynnin tarpeita. Pitkälle viedyillä työkaluilla pystyt keskittymään olennaiseen. Käyttäjät voivat helposti luoda sisältöjä valmiita pohjia hyödyntäen, keräämään bisneksen kannalta oleellista tietoa onnistumisista ja tehokkuuksista. Kaikki on helposti saatavilla yhdessä paikassa – voit unohtaa teknisen ylläpitämisen haasteet ja päivittämiset, koska ne hoituvat automaattisesti. 

WordPress on avoimen koodin järjestelmä, jota ylläpitää vapaaehtoisten kehittäjien yhteisö. WordPress on pienenä blogialustana loistava ja osaavissa käsissä se taipuu myös isompien sivustojen tarpeisiin. Se pitää kuitenkin asentaa palvelimelle ja päivityksistä tulee huolehtia säännöllisesti. WordPressin käyttöliittymä tarjoaa perustyökalut sisällöntuotantoon, mutta usein jo aika pian tulee tarve asentaa lisäosia esim. hakukoneoptimointia, somejakoja ja analytiikkaa varten. WordPressin kanssa tarvitaan usein paljon apua koodareilta. 

Spring2020_G2CR GR090 Grid Image for Hubspot_Desktop

 

Mitä se maksaa? 💰💸?

Alustasta eli HubSpot CMS Hubista on kolme versiota: CMS Starter, CMS Hub Professional ja CMS Hub Enterprise. 

CMS Starter 21 €/kk

Starter-versio riittää hyvin monen yrityksen tarpeisiin. Se pitää sisällään drag&drop-tyylisen sivujen muokkauksen, useita valmiita teemoja ja perusraportoinnin. 

CMS Hub Professional 331 €/kk

Professional-versiossa voit luoda käyttäjän omiin tietoihin perustuvaa sisältöä, salasanalla suojattuja sivuja ja saada automaattisia SEO-suosituksia sisällöille sekä tehdä A/B-testauksia. Professional-tason mukana tulee kaikki mitä Starter-pakettiin kuuluu ja sen lisäksi myös koodatut asiakkaan ilmeen mukaiset teemat.

CMS Hub Enterprise 1 104 €/kk

Enterprise-versiota tarvitset, jos haluat rakentaa ison sivuston, jolla on oma kirjautumista vaativa osio kävijöille tai jos tarvitset HubSpotiin monimutkaisempia custom-toteutuksia, kuten tapahtumajärjestelmän tai dynaamisia laskureita.

Lisää pakettien hinnoittelusta ja ominaisuuksista löytyy HubSpotin omilta jatkuvasti päivittyviltä sivuilta.

HubSpotin lisenssimaksu maksetaan valitsemallasi laskutusjaksolla aina suoraan HubSpotille. Kysy meiltä räätälöityä hintaa juuri sinun tarpeisiisi, jos tarvitset käyttöön myös muita HubSpotin toimintoja.

Anu Hakkarainen

Kiinnostuitko?

Soita heti Anu Hakkaraiselle ja laitetaan rattaat pyörimään.

Anu Hakkarainen / 044 988 5560
anu.hakkarainen@crasman.fi

Soita nyt Lähetä viesti