Käyttäjän tietojen muokkaaminen

1. Muokataksesi olemassaolevaa käyttäjää klikkaa näkymän oikean reunan rattaalla merkittyä kuvaketta.

2. Valitse Käyttäjän tiedot.

3. Voit muokata käyttäjän tietoja syöttämällä uudet tiedot kenttiin ja valitsemalla Päivitä käyttäjän tiedot.

Yhteystiedot -kohdasta voit määrittää tarkempia tietoja käyttäjälle.

4. Asettaaksesi uuden salasanan käyttäjälle syötä se Uusi salasana ja Salasanan varmistus -kenttiin.

Voit myös halutessasi antaa käyttäjän itse vaihtaa salasanansa valitsemalla Lähetä salasanan nollaus sähköposti käyttäjälle -valikosta "Kyllä".

5. Päivitä käyttäjän tiedot.