Crasman Stage

Julkaisujärjestelmä ja aineistonhallinta tehokkaan digitaalisen markkinoinnin keskiössä

Digitaalinen markkinointi on laadukkaan sisällön julkaisua useissa eri palveluissa ja kanavissa - mahdollisesti usealla eri kielellä. Crasman Stage on markkinoiden ainoa julkaisujärjestelmä, joka sisältää korkeatasoisen koko organisaatiota palvelevan aineistonhallinnan. Hyödyt ovat ilmeiset, kun aineistoista ei synny useita eri versioita jokaiseen sähköiseen palveluun, vaan niitä voidaan hyödyntää yhdestä ja samasta sijainnista.

Crasman Stage helpottaa viestinnän ammattilaisen ja markkinoijan työtä automatisoimalla useita aineiston käyttöön ja julkaisuun liittyviä prosesseja. Esimerkiksi kuvatiedostoista luodaan automaattisesti tarvittavat kuvakoot, jolloin kuvia voi helposti hyödyntää verkkopalveluissa, sähköpostisuorissa, sosiaalisen median kanavissa, digitaalisissa julkaisuissa ja painetuissa materiaaleissa.

Globaalit verkkopalvelut, verkkokaupat ja sähköisen asioinnin palvelut

Crasman Stage on alusta kaikille sähköisille palveluille, jotka voivat olla esimerkiksi yrityssivustoja, verkkokauppoja tai asiointipalveluita. Joustava alusta ei rajoita palvelujen kehittämistä edelleen, vaan tukee niiden kasvua. Tuotetietojen markkinointikanavaksi perustettu verkkopalvelu voidaan esimerkiksi myöhemmin laajentaa verkkokaupaksi. Uusille markkinoille siirtymistä puolestaan helpottaa automatisoitu käännösten työnkulku, joka tehostaa uusien kieliversioiden julkaisemista.

Crasman Stage on skaalautuva alusta kaikille sähköisille palveluille:

Integroitavuus - Crasman Stage keskustelee sujuvasti muiden järjestelmien kanssa

Useimmiten verkkopalveluihin tuodaan tai viedään tietoa eri järjestelmistä, kuten asiakastieto-, tuotehallinta-, varasto-, toiminnanohjaus- tai varausjärjestelmästä. Crasman Stage sisältää hyvät integrointivalmiudet ja dokumentoidut ohjelmointirajapinnat, jotka helpottavat tietovirtojen hallintaa eri järjestelmien välillä.

  • CRM-asiakkuuden­hallinta­järjestelmät: Hubspot, Microsoft Dynamics, Salesforce
  • ERP-toiminnanohjausjärjestelmät:  AutoMaster, Dafo, Microsoft AX, SAP, Valueframe
  • Maksujärjestelmät: Adyen, Avarda, Klarna, Paypal, Paytrail, Svea
  • Markkinoinnin automaatio: Hubspot, Marketo, Salesforce, Pardot
  • PDM-tuotetiedon­hallintajärjestelmät: Modultek, SAP
  • Standardirajapinnat: CSV, FTP, JSON, REST, SOAP, Web services, XML
  • Muut, räätälöidyt integraatiot - kysy!

Pilviarkkitehtuuriin perustuva sovelluspalvelu on turvallinen koti sähköisille palveluille

Crasman Stage -sovelluspalvelu skaalautuu paikallisille ja globaaleille verkkopalveluille. Sovelluspalvelun maailmanlaajuinen sisältöjakeluverkko varmistaa, että verkkopalvelut toimivat huippunopeasti käyttäjän sijainnista riippumatta. Lisäksi sovelluspalvelulla on 99,5% saatavuustakuu. Lue lisää elinkaaripalveluista.

Crasman Stage - Nixu Security Verified

Ota yhteyttä!

Ratkaisuun liittyvät asiakkaat