Varma jatkuvuus

Digitaalisten palvelujen on joustettava liiketoiminnan, toimialan ja käyttäjien mukaan.  Meillä palvelun elinkaari tarkoittaa jatkuvaa huolenpitoa niin kehityksen kuin ylläpidonkin osalta.

Palveluiden alustana toimivia ohjelmistoja kehitetään ja päivitetään jatkuvasti. Projektin valmistuminen käynnistää jatkuvan palvelun, jota täydentää asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden erittäin korkeatasoiseksi arvostama käyttäjätukemme.

Oma ohjelmistokehitys

Julkaisualustan valinta on useille organisaatioille merkittävä päätös. Kyse on työtavoista, vastuista ja organisaatiolle elintärkeän tiedon varastoinnista. Meille ohjelmistokehitys ja -ylläpito tarkoittavat jatkuvaa ohjelmiston muokkausta, virheenkorjausta ja parannusta, mistä meillä on kokemusta jo yli 15 vuoden ajalta. Automaattisesti asennettavat ominaisuus- ja versiopäivitykset varmistavat, että asiakkaidemme palvelut pysyvät teknologiakehityksen kärjessä niin ominaisuuksien kuin tietoturvankin osalta. Oman palvelualustamme tietoturva auditoidaan vuosittain korkean tietoturvatason ja mielenrauhan takaamiseksi.

Hosting antaa palveluille kodin

Pilviarkkitehtuuriin perustuvassa sovelluspalvelussa me vastaamme palvelinympäristön ylläpidosta ja kuormitukseen suhteutetuista palvelinresursseista. Verkkopalvelut toimivat sovelluspalvelussamme nopeasti ja luotettavasti, eikä asiakkaan tarvitse investoida palvelinlaitteisiin. Pystymme takaamaan, että asiakkaidemme data on tallennettu Suomeen, mutta voimme tarvittaessa myös hajauttaa dataa ympäri maailmaa lähemmäs asiakkaidemme loppukäyttäjiä.

Takaamme hostingissamme oleville palveluille erittäin korkean saatavuuden. Jatkuvalla toiminnan ja saatavuuden tarkkailulla varmistamme, että asiakkaidemme palveluiden käyttäjät pystyvät hyödyntämään palveluita ympäri vuorokauden.

Asiakastuki

Me emme jätä asiakasta yksin, vaan olemme tavoitettavissa aina, kun tukea tarvitaan missä tahansa palvelun käyttöön liittyvässä asiassa. Ystävällinen asiakastuki ja -palvelu kuuluu palvelukokonaisuuteemme ja se on saanut kiitosta asiakkailtamme joka vuosi. Vuonna 2015 asiakastukemme asiakkailtamme saama arvosana oli huikeat 9,8 / 10!

Tietoturva

Tuotekehityksessämme tietoturvallisuuteen on panostettu jatkuvasti ohjelmistojemme yli 15 vuoden kehityskaaren aikana. Sovellusalustamme kovetetaan vakioiduilla turva-asetuksilla, joihin lukeutuvat mm. käyttöjärjestelmän ja palvelinsovellusten oikeusmäärittelyt sekä palomuuriasetukset. Järjestelmä varmistetaan virustorjunnalla, jatkuvilla tietoturvapäivityksillä ja selaimen hallinnointiyhteyksien salauksella. Pohjoismaiden suurin tietoturvakonsultointiin erikoistunut yritys Nixu Oyj on myöntänyt palvelualustallemme ohjelmistoille tietoturvasertifikaatit osoituksena korkeasta tietoturvasta.