Magento

Magento on johtava verkkokauppa-alusta 31 prosentin markkinaosuudella. Internet Retailer 2016 -tutkimuksen mukaan Magentolla toimivien verkkokauppojen keskimääräinen liikevaihto kasvoi vuoden aikana kolme kertaa enemmän kuin muilla alustoilla toimivien verkkokauppojen.

Magento mukautuu ja kasvaa liiketoiminnan mukana

Avoimeen lähdekoodiin perustuva Magento on kypsä ohjelmistotuote, jonka ensimmäinen versio julkaistiin vuonna 2008. Magento-ekosysteemi voi hyvin, sillä kehittäjäyhteisö on kasvanut yli 60 000 kehittäjään ja Magento Marketplace-kaupasta on saatavilla kattavasti laajennuksia erilaisiin verkkokauppatarpeisiin.

Magenton vahvuuksia

  • Verkkokaupan ulkoasu on räätälöitävissä
  • Soveltuu B2C- ja B2B-verkkokauppojen alustaksi
  • Sisältää monipuolisesti ominaisuuksia, joita voidaan valikoiden ottaa käyttöön tarpeen mukaan
  • Monikielisyys ja lokalisointi kansainvälisen verkkokaupan mahdollistajana
  • Avoin lähdekoodi ja aktiivinen kehittäjäyhteisö ylläpitävät vahvaa ekosysteemiä
  • Hyvä integroitavuus muihin järjestelmiin (mm. maksutavat, logistiikka, tuotetiedonhallinta, varastonhallinta, markkinoinninohjaus)

Autamme käynnistämään sähköisen liiketoimintasi Magentolla

Olemme luotettava verkkokauppatoimittaja kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Verkkokauppa- ja Magento-osaamisemme käy ilmi paitsi referensseistämme myös henkilöstömme suorittamista sertifioinneista. Erityistä huomiota olemme kiinnittäneet Magento-verkkokaupan skaalautuvaan ja tietoturvalliseen ylläpitopalveluun.

Referenssejä