Magento

Magento on johtava verkkokauppa-alusta 31 prosentin markkinaosuudella. Internet Retailer 2016 -tutkimuksen mukaan Magentolla toimivien verkkokauppojen keskimääräinen liikevaihto kasvoi vuoden aikana kolme kertaa enemmän kuin muilla alustoilla toimivien verkkokauppojen.

Magento-verkkokauppa mukautuu ja kasvaa liiketoiminnan mukana

Avoimeen lähdekoodiin perustuva Magento on kypsä ohjelmistotuote, jonka ensimmäinen versio julkaistiin vuonna 2008. Magento-ekosysteemi voi hyvin, sillä kehittäjäyhteisö on kasvanut yli 60 000 kehittäjään ja Magento Marketplace-kaupasta on saatavilla kattavasti laajennuksia erilaisiin verkkokauppatarpeisiin.

Magenton vahvuuksia

  • Verkkokaupan ulkoasu on räätälöitävissä
  • Soveltuu B2C- ja B2B-verkkokauppojen alustaksi
  • Sisältää monipuolisesti ominaisuuksia, joita voidaan valikoiden ottaa käyttöön tarpeen mukaan
  • Monikielisyys ja lokalisointi kansainvälisen verkkokaupan mahdollistajana
  • Avoin lähdekoodi ja aktiivinen kehittäjäyhteisö ylläpitävät vahvaa ekosysteemiä
  • Hyvä integroitavuus muihin järjestelmiin (mm. maksutavat, logistiikka, tuotetiedonhallinta, varastonhallinta, markkinoinninohjaus)

Autamme käynnistämään sähköisen liiketoimintasi Magentolla

Olemme luotettava verkkokauppatoimittaja kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Verkkokauppa- ja Magento-osaamisemme käy ilmi paitsi referensseistämme myös henkilöstömme suorittamista sertifioinneista. Erityistä huomiota olemme kiinnittäneet Magento-verkkokaupan skaalautuvaan ja tietoturvalliseen ylläpitopalveluun.

Referenssejä

Ota yhteyttä!

Ratkaisuun liittyvät asiakkaat

Ratkaisuun liittyvät teknologiat