Käyttäjille suunniteltu

Suunnittelemme helppo­käyttöisiä ja kauniita palveluita, jotka vastaavat digitaalisten palveluiden liike­toiminta­lähtöisiin tavoitteisiin. 

Graafinen suunnittelu ja käyttö­liittymä­suunnittelu

Suunnittelu tarkoittaa meillä verkkopalvelun käytettävyyden ja luovan ilmeen suunnittelua joka palvelee käyttötarkoitustaan kaikissa ympäristöissä. Graafisen suunnittelumme lähtökohtana on aina asiakkaan brändi, mutta myös liiketoiminta- ja sisältökeskeinen palvelunkehitys.

Käyttökokemuksen suunnittelu muodostuu asiakkaan tarpeiden ymmärryksestä, joka heijastuu kaikkiin toteuttamiimme palveluihin. Me lähdemme suunnittelemaan aina palvelun käyttäjäympäristö ja käyttäjä mielessämme. Toimiva ja esteetön käytettävyys on käyttöliittymän perusta, joka suunnitellaan vastaamaan kaikkia päätelaitteita responsiivisesti. Suunnittelemme ja toteutamme myös sovelluksia mobiiliin.

Ketteryys

Digitaalinen käyttäjä­kokemus jatkaa samaa tarinaa brändin muiden kanavien kanssa. Prototyyppien avulla varmistetaan, että suunniteltu ratkaisu on toimiva ja palvelee käyttötarkoitustaan. Prototyypit demonstroivat palvelua läpinäkyvästi ja mahdollistavat suunnittelun etenemisen ketterästi. Hyvä palvelusuunnittelu hyödyntää myös käyttäjätestausta jolla varmistetaan paras mahdollinen kokonaisuus.