Tinkimätön toteutus

Digitaalisen käden­jälkemme tunnistaa laadukkaasti tehdystä työstä. Palvelun tuotanto perustuu asiakkaan tarpeisiin sopiviin teknologia­ratkaisuihin.

Palvelun integraatiot asiakkaiden olemassa oleviin ohjelmistojärjestelmiin rakennetaan ulkoisten vaatimusten ehdoilla ja asiakkaan prosesseja tehostaen. Tietoturvan merkitys teknologiaratkaisuissa on merkittävä ja siksi teemme yhteistyötä tietoturva-alan johtavan yrityksen kanssa sekä ylläpidämme sertifiointia, jolla varmistamme tuottamiemme ratkaisujen turvallisuuden.

Kokemus ja osaaminen

Suhtaudumme digitaaliteknologiaan intohimoisesti, ja kiistattoman ammattitaitomme voimme todistaa useilla projektijohtamiseen ja teknologioihin liittyvillä sertifioinneilla. Emme toimita vain projekteja, vaan toteutamme realistisia unelmia. Siinä onnistuminen vaatii, että unelmaan tähtäävän projektin jokainen vaihe viedään ammattitaidolla läpi ja se näkyy myös asiakastyytyväisyydessämme. 

Työkalut ja teknologiat

Lähestymme teknologiaa kulmasta, jossa sen tulee aina ensikädessä palvella asiakastarvetta. Kokemuksemme ja monipuolinen osaamisemme auttavat valitsemaan asiakastarpeeseen parhaiten soveltuvat ratkaisut. Palvelun alustaksi valitsemme tuotteen, joka tukee parhaiten asiakkaan liiketoimintaa, huomioi toimintaympäristön asettamat reunaehdot ja vastaa suunniteltuja toiminnallisuuksia sekä ylläpitovaatimuksia. Omalla ohjelmistokehityksellä räätälöimme laajat ja markkinoiden parhaimmat ratkaisut palveluille. Tuotamme verkkokauppoja Magento- ja Crasman Stage-alustoille sekä pienempiä verkkopalveluita Wordpress-alustalle.

Hyödynnämme ratkaisuissamme seuraavia teknologioita

 Työskentely­menetelmät

Joustavuus ja asiakkaan toimintaympäristön huomioon ottaminen on projektijohtamisemme lähtökohta. Valitusta projektimenetelmästä riippumatta meille tärkeintä on laadukas lopputulos ja sovitussa aikataulussa sekä budjetissa pysyminen. Noudatamme projekteissamme kehittämäämme vakioitua projektitoimitusmallia sekä tietotekniikan alan yleisiä IT2015- tai JIT2015-ehtoja.

Toteutuksemme sisältävät perusteellisen suunnitteludokumentaation, oikeat teknologiavalinnat sekä korkean tietoturvan varmistamisen.  Käyttämämme projektipalvelu keskittää kaikki dokumentit ja projektiryhmän viestinnän yhteen paikkaan.

Hyödynnämme toteutuksissamme uusimpia standardeja ja vakiintuneita teknologioita, jotka mahdollistavat ratkaisun hyvän ylläpidettävyyden ja jatkokehityksen. Laatu syntyy ennen kaikkea intohimoisesti tekemiseensä suhtautuvista crasmanilaisista, mutta myös tuotantovaiheen aikaisesta ohjelmakoodin testauksesta ja käyttöönottoa edeltävästä käyttötestauksesta.

Integraatio­ratkaisut

Nykyaikaiset digitaaliset palvelut eivät itse yritä hallita kaikkea, vaan tietoa säilytetään ja hallinnoidaan useassa järjestelmässä. Hyvät integraatiot kokoavat ja siirtävät tietoa järjestelmien välillä niin, että tieto pysyy ajan tasalla. Meille järjestelmien integroiminen edustaa ydinosaamistamme ja toimivien integraatioiden avulla rakennamme pienemmistä osista tuottavan ja tehokkaan kokonaisratkaisun. Kehittämämme oma palvelualustamme on integroitu monien suosituimpien CRM-, ERP-, MOM- ja PDM-järjestelmien kanssa, mutta räätälöimme integraatioita myös muihin järjestelmiin.

  • CRM-asiakkuuden­hallinta­järjestelmät: Hubspot, Microsoft Dynamics NAV, Salesforce
  • ERP-toiminnan­ohjaus­järjestelmät: SAP, Valueframe
  • Maksujärjestelmät: Adyen, Klarna, Paypal, Paytrail, Svea
  • Markkinoinnin automaatio: Hubspot, Marketo, Salesforce Pardot
  • PDM-tuotetiedon­hallintajärjestelmät: Modultek, SAP
  • Standardirajapinnat: CSV, FTP, REST, SOAP, Web services, XML
  • Muut integraatiot