Verkkovuosikertomus

Vuosikertomukset ovat sähköistyneet viime vuosina ja niitä luetaan yhä enemmän kirjavalla joukolla päätelaitteita, kuten kaikkia muitakin verkkopalveluita. Verkkovuosikertomus luo modernia yrityskuvaa ja oikeilla välineillä samasta aineistosta syntyy myös PDF-julkaisu painettavaksi tai sähköisesti arkistoitavaksi.

Sähköinen vuosikertomus tavoittaa laajemmin ja mahdollistaa seurattavuuden

Verkkovuosikertomuksen kanssa ei tarvitse miettiä painosmääriä tai jakelulistoja. Internetissä julkaistu responsiivinen verkkovuosikertomus ei lopu kesken ja se tavoittaa sidosryhmät  entistä laajemmin - sitä voidaan lukea rajattomasti vuorokauden ajasta ja päätelaitteesta riippumatta. Painettuun vuosikertomukseen verrattuna verkkovuosikertomuksen lukukertoja ja suosituimpia sisältöjä voidaan kävijäseurannan avulla seurata hyvinkin tarkasti. Kävijäseurannasta kertynyttä tietoa hyödynnetään kehitettäessä verkkovuosikertomusta edelleen.

Joustava sisällöntuotanto ja monikanavainen vuosikertomus

Sähköinen vuosikertomus mahdollistaa joustavan prosessin sisältöjen tuotantoon, hyväksymiseen ja julkaisuun. Vuosikertomuksen sisällönhallintajärjestelmässä sisällöntuottajat ja oikolukijat voivat työskennellä samanaikaisesti sisältöjen parissa ilman, että sisällöstä syntyy useita eri korjausvaiheessa olevia versioita. Koska järjestelmä tuottaa vuosikertomuksen PDF-taittoversion minuuteissa, ajantasaisia vedoksia voi ottaa nähtäväkseen milloin vain aina julkaisuhetkille asti.

Monikanavainen vuosikertomus on luettavissa kännykällä, tabletilla ja tietokoneella sekä ladattavana PDF-dokumenttina, joka on edellä mainittujen lisäksi luettavissa e-kirjojen lukulaitteilla. PDF-dokumentti soveltuu myös painoon toimitettavaksi, jolloin vuosikertomuksen monikanavaisuus täydentyy perinteisellä painetulla versiolla.

Alan parhaat välineet käyttöösi monikanavaisten vuosikertomusten pioneerilta

Olemme luotettava toimittaja monikanavaisille vuosikertomuksille, joista meillä on kokemusta vuodesta 2009 alkaen. Siitä lähtien olemme kehittäneet monikanavaisten vuosikertomusten tuotantojärjestelmää edelleen ja toimitamme vuosittain useita kymmeniä vuosikertomuksia tyytyväisille asiakkaillemme. Kokemuksemme turvin ymmärrämme vuosikertomusprojektien erityispiirteet ja suhtaudumme sekä projektiaikatauluun että tietoturvaan vakavasti. Vuosikertomusten tuotantojärjestelmä on sertifioitu Pohjoismaiden suurimman tietoturvakonsulttiyhtiö Nixun toimesta ja ylläpidämme tietoturvasertifiointia vuosittain.

Sähköisen vuosikertomuksen asiakkaitamme

Ota yhteyttä!

Ratkaisuun liittyvät teknologiat