Julkaisukanavien sekä erilaisten kuva- ja tekstiaineistojen suuri määrä on asettanut yritykset aivan uudenlaiseen tilanteeseen. Miten hallinnoida järkevästi ja keskitetysti tuotetietoja, esitteitä, käyttöohjeita, kuvastoja ja tarjouksia, kenties usealla kielellä ja monella markkina-alueella?

Levällään erimuotoisiin tiedostoihin (Word, Ppt ja Excel) ja järjestelmiin (verkkosivut, erp, taittotyökalut) hajautetut tuotetiedot ja muut aineistot vaativat helposti kohtuuttoman määrän päällekkäistä ja manuaalista työtä. Samalla asiakkaat odottavat entistä tarkempia ja ajantasaisempia tuotetietoja ostopäätöstensä tueksi. 

Keskitetyt ratkaisut, tuotetiedonhallinta (PIM), kuva- ja aineistopankit, tietokantamuotoiset verkkosivustot ja esitetyökalut auttavat luomaan sisällöt keskitetysti jaettaviksi kaikkiin haluttuihin kanaviin.

 

 

Hyvä tuotetiedon hallinta säästää selvää aikaa ja rahaa. Se myös luo kilpailuetua ja parantaa asiakaskokemusta. Miten teillä tuotetietoa nyt hallitaan ja käsitellään?

Kartoita nykytilanne 10 nopean väittämän avulla. Yleiskuvan lisäksi saat tarvittaessa konkreettisia neuvoja tilanteen parantamiseen. Vastaaminen vie aikaa vain kaksi minuuttia.

 

 

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla lisää tuotetietojen ja sisältöjen hallintaan liittyvistä ratkaisuistamme?

Ota yhteyttä