Palvelumme

Ymmärrämme liiketoimintaasi ja autamme sen kehittämisessä. Muotoilemme palvelusi sisällön, toiminnallisuudet sekä ulkoasun asiakaslähtöisesti ja brändiä tukien. Todistamme onnistumisen mitattavasti ja kasvatamme palveluita kanssasi pitkäjänteisesti.

icon-tekninen

Tekninen toteutus ja teknologiat

Kehittynyt teknologia, vahva projektiosaaminen ja asiakkaan kuunteleminen ovat palvelumme ytimessä. Teemme teknologiavalinnat liiketoimintanne tarpeiden mukaan. Toteutamme luotettavasti laajat integraatiokokonaisuudet taustajärjestelmiinne. 

Verkkosivustot ja verkkopalvelut

Tuotetietojen ja sisältöjen hallinta

Teknologiat

Lue lisää
icon-strategia

Strategia ja konsultointi

Oletko epävarma siitä, mitä seuraavaksi tulisi tehdä? Haluatko testata ideoitasi tai kehittää pitkän aikavälin suunnitelman tavoitteidesi saavuttamiseksi? Digitaalinen strategia on hyvä tapa terävöittää ja konkretisoida ajatuksia liiketoiminnan takana. 

Lue lisää
icon-sisallot

Sisällöt ja digitaalinen markkinointi

Digitaaliset palvelut ja markkinointi elävät sisällöistä. Hakukoneet painottavat hakutuloksissaan tasokasta sisältöä ja yleistä käyttökokemusta. Hyvin kirjoitettu ja käyttäjää kiinnostava sisältö sitouttaa asiakkaan ja ohjaa hänet yrityksen ostopolulle.

Lue lisää
icon-suunnittelu

Suunnittelu ja palvelumuotoilu

Laadukas suunnittelu takaa yhtenäisen ja sujuvan käyttäjäkokemuksen. Lähestymme suunnittelua käyttäjälähtöisesti ja tuloshakuisesti. Testaamme suunnitteluratkaisuiden toimivuutta analytiikan ja A/B-testauksen avulla.

Lue lisää