Torstaina 9.6.2022 klo 9.30-11

Maksuton saavutettavuus­koulutus

Mistä kannattaa aloittaa, kun haluat palvella verkossa kaikkia asiakkaitasi? Entä kuinka edetä alkurutistuksesta säännölliseen kehitystyöhön? Osallistu Tiina Heikkilän saavuttavuuskoulutukseen ja tiedät.

Ilmoittaudu

Alkurutistuksesta säännölliseen kehitystyöhön

Saavutettava verkkopalvelu palvelee ihmisiä tasavertaisesti huomioiden vammojen, sairauksien ja heikentyneiden aistien synnyttämät tarpeet. Saavutettavuus ei ole marginaaliasia: arvioiden mukaan yli miljoona suomalaista tarvitsee saavutettavampia verkkopalveluita ja parhaista käytännöistä on hyötyä meille kaikille.

 

Saavutettavuudesta löytyy paljon faktaa, mutta tiedon käyttöönotto on kynnyksen takana. Mistä aloittaa, mikä on kriittisintä ja ennen kaikkea: kuinka siirtyä alkurutistuksesta pitkäjänteiseen kehitystyöhön ja tuoda ajatusmalli osaksi arkea?

 

Koulutuksessa saamasi tiedon avulla osaat valvoa saavutettavuuden toteutumista nykyisessä tai tulevassa verkkopalveluissasi. 

Tiina Heikkilä


Kouluttaja Tiina Heikkilä on Crasmanin kehittäjä ja WAS-sertifioitu saavutettavuusasiantuntija. Saavutettavuus on hänen intohimonsa, koska siinä yhdistyvät käyttäjälähtöisyys, tiedon jakaminen sekä suunnittelulliset ja tekniset haasteet

Kenelle?

Koulutus on suunniteltu kaikille, joilla on jo hieman ymmärrystä aiheesta, mutta asiaan pääset kiinni myös ilman taustatietoja. Se sopii verkkokaupan tai verkkopalvelun tilaajalle, ylläpitäjälle, markkinoijalle tai kenelle vain, joka haluaa tuoda palvelunsa jokaisen saataville. 

Ilmoittaudu mukaan!

Maksuton saavutettavuuskoulutus järjestetään verkossa torstaina 9.6. klo 9.30–11.  

Kaikille ilmoittautuneille toimitetaan jälkikäteen tekstitetty tallenne.