Senior PHP-Developer

Hei! Oletko luova nörtti, joka haluaa olla mukana kehittämässä laadukkaita digitaalisia palvelukokonaisuuksia? Jatka ihmeessä lukemista!

Haemme kokenutta PHP - kehittäjää verkkokaupparatkaisujen pariin Crasmanille!

 

Millainen tyyppi meillä on kiikarissa?

  • Tunnet kiinnostusta ja intohimoa modernien digitaalisten palvelujen kehittämiseen
  • Sinulla on jo entuudestaan kokemusta PHP-ohjelmoinnista ja tietokannoista. Suureksi eduksi katsotan, jos olet ollut toteuttamassa verkkokauppoja Magento-alustalla. 
  • Ymmärrät ohjelmistokehityksen kokonaisuutena ja olet tottunut toimimaan vastuullisessa roolissa tiimissäsi 
  • Tietokannat, käyttöliittymät, erilaiset tekniset toteutukset moderneilla teknologioilla sekä asiakkaan liiketoiminnallinen näkökulma ovat asioita, jotka hallitset jouhevasti ja pyrit ottamaan aktiivisesti huomioon koodatessasi
  • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Tämän lisäksi sinulta löytyy positiivista asennetta ja halua oppia uutta!

 

Miksi Crasmanille sitten kannattaisi tulla töihin?

  • Saat valita mieleisesi työkalut ja välineet
  • Tarjoamme erinomaiset olosuhteet työn tekemiselle ja työssä kehittymiselle sekä myös mahdollisuuden kasvaa suurempiin saappaisiin kokemuksen karttuessa
  • Kilpailukykyisen palkkauksen ohella työntekijämme nauttivat erinomaisista työsuhde-eduista ja joustavista työajoista
  • Pääset osaksi kasvavaa tiimiä, jossa voit itse vaikuttaa tekemisen tapoihin. Meillä on kolme toimistoa (Helsinki, Joensuu, Tampere) ja voit sijoittua niistä mihin tahansa

 

Meillä on täällä tällainen tiivis, rento ja lämminhenkinen työporukka. Tuemme auliisti ammatillista kasvua, yhteistä harrastamista ja yhdessä tekemisen kulttuuria unohtamatta tietenkään hauskanpitoa ja huumoria. 

Leipälajimme ovat digitaaliset palvelut: suunnittelu, tekniset toteutukset, sisällöt, markkinointi ja strategia. Yhtäkään näistä ei ole olemassa ilman toisia, ja toisaalta palvelut tehdään aina ihmisiltä ihmisille. Luovien nörttien yhteisömme työskentelee tiiviisti yhdessä parhaaseen lopputulokseen pyrkien eikä tyydy ilmeisimpiin ratkaisuihin haasteita ratkoessaan. Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä, jonka kanssa ideoit ja kehität asiakkaidemme sähköistä liiketoimintaa.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@crasman.fi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä! 

Crasman on vuonna 1996 perustettu digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijatoimisto, joka työllistää yhteensä 80 digipalvelujen, suunnittelun, sisältöjen ja strategian ammattilaista Helsingissä, Tampereella ja Joensuussa.