Web Developer

Hei! Oletko luova nörtti, joka tuntee web-teknologiat ja haluaa olla mukana kehittämässä laadukkaita digitaalisia palvelukokonaisuuksia? Jatka ihmeessä lukemista!

Haemme web - kehittäjää verkkokaupparatkaisujen pariin Crasmanille!

Millainen tyyppi meillä on kiikarissa?

  • Tunnet kiinnostusta ja/tai intohimoa modernien digitaalisten palvelujen kehittämiseen
  • Hallitset web-teknologiat: CSS/SASS, HTML, JavaScript
  • Olet mahdollisesti tuottanut palveluita joillekin yleisimmistä alustoista: Amazon AWS, GCP, HubSpot, Magento tai WordPress
Crasman on tunnettu laadukkaista palvelutoteutuksistaan ja edellytämme hakijalta hyvää web-teknologioiden hallintaa. Jos osaat loihtia CSS/SASS-, HTML- ja JavaScript (ES6+) -teknologioilla näyttäviä toteutuksia ja ymmärrät vielä git- ja gulp-työnkulkua, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö. 
 

Miksi Crasmanille sitten kannattaisi tulla töihin?

  • Saat valita mieleisesi työkalut ja välineet
  • Tarjoamme erinomaiset olosuhteet työn tekemiselle ja työssä kehittymiselle sekä myös mahdollisuuden kasvaa suurempiin saappaisiin kokemuksen karttuessa
  • Kilpailukykyisen palkkauksen ohella työntekijämme nauttivat erinomaisista työsuhde-eduista ja joustavista työajoista
  • Pääset osaksi kasvavaa tiimiä, jossa voit itse vaikuttaa tekemisen tapoihin. Meillä on kolme toimistoa (Helsinki, Joensuu, Tampere) ja voit sijoittua niistä mihin tahansa - myöskin etätyö on täysin ok.

Meillä on tiivis, rento ja lämminhenkinen työporukka. Tuemme auliisti ammatillista kasvua, yhteistä harrastamista ja yhdessä tekemisen kulttuuria unohtamatta tietenkään hauskanpitoa ja huumoria. 

Kolahtiko? Haluamme kuulla sinusta!

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@crasman.fi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä!