Web-kehittäjä Crasmanin Helsingin toimistolle

Hei! Oletko luova nörtti, joka tuntee web-teknologiat ja haluaa olla mukana kehittämässä laadukkaita digitaalisia palvelukokonaisuuksia? Jatka ihmeessä lukemista!

Haemme web-kehittäjää toimistollemme Punavuoreen!

Millainen tyyppi meillä on kiikarissa?

  • Tunnet kiinnostusta ja/tai intohimoa modernien digitaalisten palvelujen kehittämiseen.
  • Hallitset web-teknologiat: CSS/SASS, HTML, JavaScript.
  • Olet mahdollisesti tuottanut palveluita joillekin yleisimmistä alustoista: Amazon AWS, GCP, HubSpot, Magento tai WordPress.

Crasman on tunnettu laadukkaista palvelutoteutuksistaan ja edellytämme hakijalta hyvää web-teknologioiden hallintaa. Jos osaat loihtia CSS/SASS-, HTML- ja JavaScript (ES6+) -teknologioilla näyttäviä toteutuksia ja ymmärrät vielä git- ja gulp-työnkulkua, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Miksi Crasmanille sitten kannattaisi tulla töihin?

  • Saat valita mieleisesi työkalut ja välineet.
  • Tarjoamme erinomaiset olosuhteet työn tekemiselle ja työssä kehittymiselle.
  • Kilpailukykyisen palkkauksen ohella työntekijämme nauttivat erinomaisista työsuhde-eduista ja joustavista työajoista.
  • Pääset osaksi kasvavaa tiimiä, jossa voit itse vaikuttaa tekemisen tapoihin.

Meillä on täällä tällainen tiivis, rento ja lämminhenkinen työporukka. Tuemme auliisti ammatillista kasvua, yhteistä harrastamista ja yhdessä tekemisen kulttuuria unohtamatta tietenkään hauskanpitoa ja huumoria. Työsuhteesi tulee olemaan vakituinen ja kokoaikainen, viihtyisä toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Punavuoren sydämessä.

Leipälajimme ovat digitaaliset palvelut: suunnittelu, tekniset toteutukset, sisällöt, markkinointi ja strategia. Yhtäkään näistä ei ole olemassa ilman toisia, ja toisaalta palvelut tehdään aina ihmisiltä ihmisille. Luovien nörttien yhteisömme työskentelee tiiviisti yhdessä parhaaseen lopputulokseen pyrkien eikä tyydy ilmeisimpiin ratkaisuihin haasteita ratkoessaan. Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä, jonka kanssa ideoit ja kehität asiakkaidemme sähköistä liiketoimintaa.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@crasman.fi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

Crasman on vuonna 1996 perustettu digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijatoimisto, joka työllistää yhteensä 80 digipalvelujen, suunnittelun, sisältöjen ja strategian ammattilaista Helsingissä, Tampereella ja Joensuussa.