Wanted:

FULLSTACK DEVELOPER

Täällä me olemme,

Kahdeksankymmenen luovan nörtin yhteisö. Alkujaan Iso Roban ullakkotoimistolla koodaillut kourallinen, joka levitti lonkeronsa Helsinkiin, Tampereelle ja Joensuuhun.

On nähty parit IT-kuplat, rekrymarkkinan kuumentuminen ja muutama muukin juttu. Mutta niistä legendoista lisää alakerran kahvilassa tai after workilla.

On tehty menestyksekkäitä verkkopalvelutoteutuksia, digistrategioita, käyttäjälähtöistä suunnittelua ja kasvuhakkerointia. Tai siis teemme edelleen, tulevaisuudessa vielä enemmän ja isommin. Digiliiketoiminta kehittyy nimittäin parhaiten poikkitieteellisen asiantuntijatiimin käsissä. Näistä lisää sitten toimistolla.

Tässä ja nyt mainittakoon, että me haluamme olla rakentamassa kiireetöntä, tuloksekasta ja vastuullista maailmaa. Tavoitteemme saavuttamiseksi tarvitsemme apuasi.

Hei luova nörtti,

 

Tunnetko modernit web-teknologiat jo hieman pintaa syvemmältä ja haluaa olla mukana kehittämässä laadukkaita digitaalisia palvelukokonaisuuksia? Jatka ihmeessä lukemista!

Miksi Crasmanille sitten kannattaisi tulla töihin?

 • Saat valita mieleisesi työkalut ja välineet.
 • Tarjoamme erinomaiset olosuhteet työn tekemiselle ja työssä kehittymiselle.
 • Erittäin kilpailukykyisen palkkauksen ohella työntekijämme nauttivat erinomaisista työsuhde-eduista ja joustavista työajoista.
 • Pääset osaksi kasvavaa tiimiä, jossa voit itse vaikuttaa tekemisen tapoihin. Meillä on kolme toimistoa (Helsinki, Joensuu, Tampere) ja voit sijoittua niistä mihin tahansa.

Meillä on täällä tällainen tiivis, rento ja lämminhenkinen työporukka. Tuemme auliisti ammatillista kasvua, yhteistä harrastamista ja yhdessä tekemisen kulttuuria unohtamatta tietenkään hauskanpitoa ja huumoria.

Leipälajimme ovat digitaaliset palvelut: suunnittelu, tekniset toteutukset, sisällöt, markkinointi ja strategia. Yhtäkään näistä ei ole olemassa ilman toisia, ja toisaalta palvelut tehdään aina ihmisiltä ihmisille. Luovien nörttien yhteisömme työskentelee tiiviisti yhdessä parhaaseen lopputulokseen pyrkien eikä tyydy ilmeisimpiin ratkaisuihin haasteita ratkoessaan. Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä, jonka kanssa ideoit ja kehität asiakkaidemme sähköistä liiketoimintaa.

Pääset kohta hakemuspuuhiin, mutta sitä ennen Ne Pakolliset Rekryilmoituslistat.

Sinä

 • Tunnet kiinnostusta ja intohimoa modernien digitaalisten palvelujen kehittämiseen.
 • Hallitset web-teknologiat: CSS/SASS, HTML, JavaScript, SQL.
 • Olet tuottanut palveluita joillekin yleisimmistä alustoista: Amazon AWS, GCP, HubSpot, Magento tai WordPress.
 • Ymmärrät ohjelmistokehityksen kokonaisuutena ja olet tottunut toimimaan vastuullisessa roolissa tiimissäsi
 • Tietokannat, käyttöliittymät, erilaiset tekniset toteutukset moderneilla teknologioilla sekä asiakkaan liiketoiminnallinen näkökulma ovat asioita, jotka hallitset jouhevasti ja pyrit ottamaan aktiivisesti huomioon koodatessasi.
 • Crasman on tunnettu laadukkaista palvelutoteutuksistaan ja edellytämme hakijalta hyvää web-teknologioiden hallintaa. Jos osaat loihtia CSS/SASS-, HTML- ja JavaScript (ES6+) -teknologioilla näyttäviä toteutuksia ja ymmärrät git- ja gulp-työnkulkua, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Me

 • Olemme Suomen parhaat luovat nörtit, joukko konstailemattomia asiantuntijoita ja hyviä tyyppejä.
 • Pidämme joustavista työtavoista ja matalasta hierarkiasta.
 • Tunnemme erityisen syvällisesti autoalanvalmistavan teollisuuden sekä tukku- ja vähittäiskaupan digitaaliset ratkaisut.
 • Välitämme kaikista upeista asiakkaistamme, kuten Nokian Renkaat, Autotalo Laakkonen, Intersport, Budgetsport, Kemppi, Familon, Beely, Linnanmäki, Kontio, Peikko, Vexve ja Unicef.
 • Maksamme osaamiseesi ja kokemukseesi perustuvaa kilpailukykyistä palkkaa. Työsuhteesi on vakituinen.
 • Tarjoamme myös erinomaiset henkilöstöedut.

 • Ennen kaikkea: Meidän työkulttuuriamme kehtaa esitellä. Olisi kiva saada sinut mukaan porukoihin!

Jätä hakemuksesi osoitteeseen rekry@crasman.fi

Kankare-Pinja

Lisätietoja tehtävästä ja Crasmanin kulttuurista antaa

Pinja Kankare, HR
pinja@crasman.fi
040 8282 653

Crasman on perustettu vuonna 1996. Päätuotteemme on digitaalinen menestys, jota luomassa on 80 kehittäjää, suunnittelijaa, sisällöntuottajaa ja strategia Helsingissä, Tampereella ja Joensuussa.

otokka2