Dashboard

Dashboard näyttää yleisnäkymän sivuston tilanteesta.

Dashboardille voidaan liittää Google Analytics -palvelun kävijatilastoja.

Liikenne

1. 1. Poikkeustiedote tulevasta huoltokatkosta
  2. 2. Valitse haluatko tarkastella sivuston liikennettä, Studion aineistoja tai Stagen sisältöä
  3. 3. Valitse tarkisteltava aikajakso
  4. 4. Sivuston liikenne tarkastelujaksolta:
    • Graafi esittää vierailut ja sivunäytöt
    • Yleistä tilastotietoja vierailijoista, edellisen kuukauden palvelutaso sekä voimassa olevat Stage- ja Studio-lisenssit.
    • Suosituimmat julkiset hakusanat joilla sivulle on saavuttu, viittaajat, saapumissivut ja poistumissivut
  5. 5. Graafinen esitys lukijoiden maantieteellisestä sijainnista
  6. 6. Kuluvan viikon suosituimmat sivut trendinä, vertailu edellisviikon tilanteeseen
  7. 7. Viimeisimmät sivustolle tehdyt muutokset
  8. Lista julkaisemittomista sisällöistä

Media

1. 1. Poikkeustiedote tulevasta huoltokatkosta
  2. 2. Valitse haluatko tarksitella sivuston liikennettä, Studion aineistoja tai Stagen sisältöä
  3. 3. Valitse tarkisteltava aikajakso
  4. 4. Sivuston liikenne tarkastelujaksolta:
    • Graafi esittää lataukset (downloads), tiedoston lähetykset (uploads) ja kommentit
    • Yleistä tilastotietoja aineistopankin käytöstä ja tiedostojen siirtomääristä, käytetty
    • Levytila, edellisen kuukauden palvelutaso sekä voimassa olevat Stage- ja Studio-lisenssit
  5. 5. Suosituimmat kansiot, tiedostot ja hakusanat
  6. 6. Viimeksi lisätyt tiedostot
  7. 7. Viimesimmät kommentit

Sisällöt

1. 1. Poikkeustiedote tulevasta huoltokatkosta
  2. 2. Valitse haluatko tarksitella sivuston liikennettä, Studion aineistoja tai Stagen sisältöä
  3. 3. Valitse tarkisteltava aikajakso
  4. 4. Sivuston toiminta tarkastelujaksolta:
    • Graafi esittää sivujen, tietokantojen ja koodikirjaston aktiivisuuden
    • Yleistä tilastotietoja vierailijoista, edellisen kuukauden palvelutaso sekä voimassa olevat Stage- ja Studio-lisenssit.
    • Suosituimmat julkiset hakusanat joilla sivulle on saavuttu, viittaajat, saapumissivut ja poistumissivut
  5. 5. Kuluvan viikon suosituimmat sivut trendinä, vertailu edellisviikon tilanteeseen
  6. 6. Viimeksi päivitetyt sivut ja viimeksi päivitetyt tietokantarivit