Kansion oikeustasot

1. Muokataksesi kansion käyttäjä- tai ryhmäkohtaisia oikeuksia, klikkaa Jaa-valintaa kansion ollessa valittuna.

2. Klikkaa ryhmää, jonka oikeuksia haluat muokata.

3. Asettaaksesi yksittäiselle käyttäjälle oikeudet, klikkaa Käyttäjät-otsakkeen plus-kuvaketta, hae käyttäjä ja valitse se listalta.

4. Aseta oikeustasovalitsin haluttuun kohtaan.

Oikeustasovalitsin on jaoteltu viiteen eri oletusoikeustasoon:

Ei pääsyä = Kansioon pääsy on estetty ryhmältä tai käyttäjältä
Peri = Kansiolle periytyy ylemmälle tasolle määritellyt kansion oikeudet
Selaus = Ryhmällä tai käyttäjällä on tiedostojen luku- ja selausoikeus kansioon
Muokkaus = Ryhmällä tai käyttäjällä on tiedostojen luku-, muokkaus-, lataamis-, lisäämis- ja poistamisoikeus kansioon
Ylläpito = Ryhmällä tai käyttäjällä on laajimmat mahdolliset oikeudet kansioon

Jos haluat määritellä oikeusasetukset tarkemmin, voit muokata Edistyneet oikeusmääritykset -valikoista ryhmän oikeudet mieleiseksesi.

5. Klikkaamalla Tallenna, asetetaan valittu oikeustaso käyttäjälle tai ryhmälle.