Tiedoston selaaminen

Tiedoston selaus -näkymän työkalupainikkeesta pääsee käsiksi tiedostokohtaisiin perustoimintoihin.

1. Tiedoston voi avata esikatseluun, sen voi valita muita toimintoja varten, ladata tai siirtää roskakoriin.

2. Tiedoston sijainti hierarkiassa sekä kokoelmissa ja jaetuissa kansioissa.

3. Jos tiedosto on julkisessa kansiossa (pub), niin sen julkisen osoitteen voi kopioida leikepöydälle.

Tiedoston esikatselu

1. Luokittele matadataa, kommentoi, hallinnoi tageja, versioi tai lataa tiedosto.

2. Selaa tiedostoja esikatselutilassa, valitse tai poista tiedoston valinta.

Tiedoston nimeäminen

Tiedostolla on oletuksena se tiedostonimi jolla tiedosto on alunperin Studioon viety.

Tiedostolla on aina oltava oikea tiedostopääte (.jpg, .xlx, .pdf, jne). Tiedostopäätettä ei saa poistaa eikä muuttaa.

Nimen muuttaminen:

Valitse Tiedostoinfo, siirrä osoitin tiedostonimen päälle ja kirjoita uusi nimi.

Tiedostonimen muuttaminen saattaa vaikuttaa tiedoston näkymiseen webissä. Jos kuva tai muu tiedosto on linkattu websivulle Stagen työkaluilla, niin pääsääntöisesti Stage huomioi tiedoston osoitteen muuttimisen.

Jos tiedostoon on viitattu suoralla osoitteella joko Stagesta tai muualta webistä, niin on mahdollista että tiedosto ei ole enää näkyvillä.