EN | FI

Usean tiedoston luokittelu

Sarjaluokittelu muuttaa kaikkien valittujen luokittelu- ja metatietokenttien sisällöt.

1. Valitse maalaamalla halutut tiedostot.

2. Klikkaa Valinta/Selection.

3. Tiedostojen tiedot.

4. Aseta valituille tiedostoille luokitukset ja metatiedot.

Jos asetat sarjaluokittelussa tiedostonimen niin ne erotellaan juoksevalla päätenumerolla.

Metatiedoissa voi valita mitkä kentät tiedostoille luokitellaan.

Tuen yhteystiedot

Crasmanin käyttäjätuki

Puh. +358 10 217 6984

Tukipalvelut

Käyttäjätukemme palvelee verkkopalvelujen ylläpitäjiä ja sisällön päivittäjiä kaikissa kysymyksissä.

Päivitys- ja muutosloki

Täältä löydät aina viimeisimpien Stage- ja Studio-versioiden muutoslokin.