Tagit

1. Muokataksesi tiedoston tageja, kaksoisosoita tiedostoa selausnäkymässä.

2. Osoita oikean reunan valikosta toiseksi ylimpänä olevaa Tagit-painiketta.

3. Lisätäksesi olemassaolevan tagin tiedostolle, osoita listasta haluamaasi tagia.

4. Uuden tagin lisäämiseksi syötä haluamasi uuden tagin nimi kenttään ja osoita ”Lisää”.

Tagit listataan näkymän vasemmassa laidassa, Tagit-otsikon alla.

5. Osoittamalla haluamaasi tagia voit listata kaikki tiedostot, joille kyseinen tagi on lisätty.