Tiedoston lähettäminen

Studion pikajako-ominaisuudella voidaan jakaa nopeasti useita tiedostoja kerralla sähköpostin välityksellä niillekin, joilla ei ole käyttäjätunnuksia Studioon. Tällainen jakaminen on erityisen hyödyllistä silloin, kun vastaanottajalle ei ole muuta tarvetta luoda käyttäjätunnuksia Studioon tai tiedostolähetys samalle vastaanottajalle on muutoin kertaluonteista.

Tiedostojen pikajako

Selausnäkymässä valitse haluamasi tiedostot, ja paina kirjekuori-ikonia. Täytä avautuvaan lomakkeeseen vastaanottaja, lähetyskieli ja viesti.

Useita tiedostoja voidaan valita Studiossa joko raahaamalla (kuten yo. kuvassa), shift- tai ctrl-näppäin pohjassa sekä käyttämällä Studion erityistä valintatilaa (Valitse useita-painike). Valittavat tiedostot voivat sijaita eri kansioissa, eli valinnat säilyvät aktiivisina, vaikka kansiota vaihtaisi välillä.

Tiedostoja ei lähetetä sähköpostilla, vaan Studio luo yksilölliset linkit, joista tiedostot voidaan ladata joko yksitellen tai kaikki kerralla ZIP-paketissa. Näin vastaanottajan sähköposti ei täyty suurista tiedostoista, eikä vastaanottajan liitetiedostojen kokorajoitukset estä vastaanottajaa saamasta tiedostoja. Tiedostojako on oletusarvoisesti voimassa yhden viikon, mutta voimassaoloaikaa voi halutessaan muuttaa.