Digitaalisen kasvun kumppani

Monialaiset tiimimme luovat yhdessä asiakkaidemme kanssa uusia verkkokaupankäynnin konsepteja ja suunnittelevat ainutlaatuisia käyttäjäkokemuksia. Crasmanin tiimit toteuttavat ja ylläpitävät palveluita, integroivat niitä toisiinsa, ja luovat kasvua markkinoinnin keinoin.

together
Kaksi miestä istuu vastakkain neuvottelupöydän ääressä. Molemmilla on kannettavat tietokoneet edessään.

Crasman on digitaalisen kaupankäynnin ja kasvun kumppani tulevaisuuteen panostaville yrityksille.

Olemme luotettu digitaalisen kaupankäynnin neuvonantaja sekä verkkokaupankäynnin ratkaisuiden suunnittelija ja toteuttaja. Yli 25 vuoden historiamme, pitkät asiakkuutemme sekä toteuttamiemme palveluiden kautta vuosittain liikkuvat kymmenet miljoonat eurot ovat antaneet meille ainutlaatuisen mahdollisuuden kartuttaa osaamista ja näkemystä digitaalisesta kaupankäynnistä – sen haluamme tarjota kaikkien asiakkaidemme käyttöön.

Mies seisoo juomatölkki kädessään ja sohvalla istuu naisia ja miehiä. He kaikki keskustelevat keskenään.

Creative NerdⓇ - paras mahdollinen työpaikka luoville nörteille

Tunnistimme vuosia sitten identiteettimme ytimen – me olemme luovia nörttejä. Siksi rekisteröimme Creative NerdⓇ -tuotemerkin virallisesti. Siitä lähtien olemme ylpeästi halunneet rakentaa Crasmanista parasta mahdollista työpaikkaa luoville nörteille.

Tutustu luovien nörttien yhteisöön
Kuva mielenosoituksesta

UN Global Compact -yritysvastuualoite

Crasman toimii osana YK:n Global Compact -yritysvastuuverkostoa. Halusimme tarttua haasteeseen kehittääksemme liiketoimintaamme entistä vastuullisemmaksi. Yrityksenä ja ihmisinä meillä on vastuu edistää osaltamme kestävää kehitystä ja maapallomme tulevaisuutta. 

Raportoimme vastuullisuustyömme edistymisestä Global Compact -verkostolle vuosittain.

Käsityönä

Olemme moderneja käsityöläisiä. Työmme jälki on korkealaatuista ja huolellisesti viimeisteltyä. Olemme ammattilaisia ja käytämme vain parhaita työvälineitä ja menetelmiä. Tuotoksemme ovat asiakkaiden toiveiden mukaisesti räätälöityjä.

Yhdessä

Uskomme tasavertaiseen ja pitkäkestoiseen kumppanuuteen asiakkaiden kanssa. Tuemme toisiamme ja pelaamme reilua peliä. Yhteistyöllä saamme aikaan parempia tuloksia.

Tinkimättä

Asiakkaamme ostavat meiltä asiantuntijuutta. Se edellyttää meiltä suoraselkäisyyttä ja päättäväisyyttä vaikeissakin asioissa. Puolustamme arvojamme ja toimimme niiden mukaisesti.

Sydämellä

Suhtaudumme asiaamme intohimoisesti. Tutustumme uteliaina uusiin asioihin. Innovatiivisuus on meille tärkeää. Panostamme kehittymiseen asiantuntijoina. Meillä on töissä kivaa!

Tilaa Crasmanin uutiskirje