Strategia ja konsultointi

Monelle yritykselle liiketoiminnan digitalisoituminen tuo eteen liudan aivan uudenlaisia kysymyksiä ja päätöksiä. Mihin suuntaan yrityksen pitäisi toimintaansa kehittää pysyäkseen kilvassa mukana?

Konsultoimme asiakkaitamme digitaalisen liiketoiminnan kysymyksissä. Pureudumme yhdessä yrityksenne digitaalisen liiketoiminnan nykytilaan, haasteisiin, mahdollisuuksiin ja tulevaisuuteen. Autamme teitä hahmottamaan, millaisia tarpeita asiakkaillanne ja omassa organisaatiossanne on nyt ja tulevaisuudessa, ja miten teknologia, suunnittelu ja sisällöt kykenevät niihin vastaamaan. Työmme pohjaa vahvasti analytiikkaan ja mitattaviin tietoihin. 

Suunnittelutyössä sinua auttaa sitoutunut ja kokenut tiimimme, johon kuuluu digistrategian asiantuntijoita, palvelumuotoilun sekä käytettävyyden osaajia ja sisällöntuotannon ammattilaisia. Meiltä voit odottaa myös haasteita, tiukkoja kysymyksiä ja uudenlaisia ideoita.

Konsultointipalvelumme eivät ole sidoksissa valittuihin teknologioihin tai muihin kumppaneihin. Saat meiltä riippumattoman tiimin auttamaan analyyseissa ja päätöksenteossa.

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla lisää strategisesta kumppanuudesta Crasmanin kanssa?

Ota yhteyttä

Lisää aiheesta

Case

Palmia

Crasman on Palmialle kokonaisvaltainen verkkoviestinnän strateginen ja tekninen kumppani.

Lue lisää

Blogi

Ilman sisältöä ei ole mitään

Crasman vastaa asiakaslähtöisen markkinoinnin kasvaneeseen kysyntään täysimittaisella inbound-yksikö...

Lue lisää

Case

Hakki Pilke

Perinteikäs klapikonevalmistaja valloittaa Pohjois-Amerikan markkinoita yhdessä Crasmanin kanssa.

Lue lisää