Mitä voit odottaa, kun haet meille hommiin?

Rekrytointiprosessimme on ketterä ja konstailematon. Aloitamme hakemusten läpikäynnin ja haastattelut tyypillisesti jo työpaikkailmoituksen hakuajan aikana, joten voit varautua kuulemaan meistä noin viikon sisään hakemuksen jättämisestä. 

 

Code vibes only Crasman -tarra
Nainen ja koira istuvat sohvalla. Naisen sylissä on kannettava tietokone.

Näin rekrymme etenevät

Ensimmäinen tapaaminen on niin sanottu kulttuurihaastattelu, jossa pääset esittäytymään tarkemmin, kertomaan omasta osaamisestasi ja motivaatiostasi sekä kuulemaan meidän HR:lta yrityksen kulttuurista, tehtävästä ja muista käytännöistä lisää.

Ihmisiä puisen pöydän ääressä.

Tiimiläisten tapaaminen

Seuraavassa tapaamisessa onkin luvassa tiimiläisten ja tulevan esihenkilön kohtaaminen ja syvempi sukellus oman asiantuntemuksesi saloihin sekä niihin käsillä oleviin projekteihin, joihin hyppäisit mukaan.

Keskellä seisova mies puhuu, vasemmalla nainen seuraa, samoin oikealla puolella kolme vierekkäin istuvaa henkilöä.

Osaaminen

Lisäksi olemme uteliaita näkemään ja kuulemaan konkreettisista työnäytteistäsi ja taidoistasi, joten varauduthan esittelemään omaa osaamistasi esimerkiksi koodinpätkän tai portfolion muodossa.

Luova, rohkea ja innovatiivinen. Dataohjautuva, omaperäinen ja aikaansaava -tekstit Creative Nerd logon ylä- ja alapuolella.

Kolahtiko?

Meille avautuu säännöllisesti erilaisia työtehtäviä, ja otamme ilomielin vastaan myös avoimia hakemuksia. Laita meille viestiä ja yhteystietosi jakoon, niin olemme yhteydessä.

Jätä avoin hakemus

Haluatko kuulla lisää?

Täytä lomake tai varaa suoraan vartin tapaamisaika Annin kalenterista.

Anni Laine

Recruitment & Employer Branding Specialist

anni.laine@crasman.fi
050 496 5141
linkedin/anni-laine
Varaa aika