AVOIMET TYÖPAIKAT

Löydä paikkasi joukostamme alla olevista avoimista pesteistä.

Avoin hakemus

Luova nörtti on rohkea ja innovatiivinen sielu, joka valjastaa teknologian luovuutensa avuksi. Hän on analyyttinen, omaperäinen ja reilu tyyppi, joka ei tyydy ilmeisimpiin ratkaisuihin haasteita ratkoessaan.

Tunnistitko kuvauksesta itsesi, mutta meillä ei ole tällä hetkellä sinulle sopivaa työtehtävää avoinna? Jätä silti terveisesi avoimen hakemuksen muodossa!

Crasman

Yhdessä, käsityönä, sydämellä ja tinkimättä. Nämä ovat Crasmanin neljä ydinarvoa, joita pyrimme toteuttamaan kaikessa tekemisessämme. Noin peräkkäin listattuna ne saattavat helposti kuulostaa pelkältä sanahelinältä tai silkalta hevonpaskalta, mutta niissä on ihan oikeasti ajatusta taustalla.

Moni firma yrittää maalata ylistävin sanankääntein itsestään kuvaa maailman mukavimpana työpaikkana, jossa napostellaan luomupersikoita biljardihuoneessa ja lekotellaan kattoterassiuima-altaan äärellä aina joka toinen perjantai.

Me emme lähde siihen, vaan tyydymme toteamaan, että Crasmanilla on oikeasti mukavaa ja rentoa olla töissä. Tarjoamme työntekijöillemme luonnollisesti erittäin kilpailukykyisen palkan, työsuhde-etuja ja parhaat työkalut, mutta aivan yhtä olennainen valtti on meininki – rento ja suora, välittävä ja käytännönläheinen.

Kaikenlainen virallinen pönötys ja keinotekoinen pöhinä nostaa meillä karvat pystyyn, emmekä nyt viittaa pelkästään Helsingin konttorilla asusteleviin toimistokoiriimme. Olemme onnistuneet, jos ihmiset uskaltavat olla meillä ihan omana itsenään – kun ei tarvitse jatkuvasti esittää jotain mitä ei ole, jää enemmän aikaa ja voimavaroja oman työn tekemiseen hyvin.

Leipälajimme ovat digitaaliset palvelut: suunnittelu, tekniset toteutukset, sisällöt, markkinointi ja strategia. Yhtäkään näistä ei ole olemassa ilman toisia, ja toisaalta palvelut tehdään aina ihmisiltä ihmisille. Siksi meillä tehdään töitä yhdessä ja aina parhaaseen lopputulokseen pyrkien.

Kun omat taidot eivät riitä, apu löytyy yleensä työkaverilta. Meillä uskotaan lujasti työntekijöiden kehittymiseen ja kouluttamiseen sekä toisilta oppimiseen.

Crasmanilla puhutaan suoraan, muttei koskaan rumasti. Meille on tärkeää rakentaa yhteisö, jossa työntekijöillä on hyvä ja turvallinen olla, eikä kenenkään tarvitse pelätä, että oma ajatus ammutaan kyselemättä alas.

Luovia nörttejä

Blogi

Teemu Into

Teemu Into työskentelee Crasman Tampereella tittelillä Senior UX Designer. Mitä se oikeastaan tarkoittaa suomeksi?

Lue lisää

Blogi

Tiina Heikkilä

Tiina Heikkilä työskentelee Crasman Tampereella web developerina erikoisosaamisenaan front-end-koodaaminen, käyttöliittymät, hakukoneoptimointi ja analytiikka.

Lue lisää

Blogi

Chris Purcell

Full-stack developer Chris Purcell is an essential part of Crasman Tampere.

Read more

Blogi

Veli-Pekka Anteroinen

Veli-Pekka Anteroinen työskentelee Crasman Tampereella palvelukehittäjänä. Crasmanin vahvuuksia ovat hänestä motivoiva ja välitön ilmapiiri

Lue lisää

Blogi

Patrik Parviainen

Patrik Parviainen työskentelee Crasmanin Helsingin konttorilla asiakkuuspäällikkönä vastaten autoalan asiakkuuksista.

Lue lisää