Hei sinä, luova nörtti!

Etsitkö uutta kotia? Tule Crasmanille, meillä on ihmisen hyvä olla.
The kind rebel -tarra
Creative Nerd -logo

Koti luoville nörteille

Crasmanin työyhteisö koostuu pienistä monialaisista tiimeistä, jotka yhdessä muodostavat 100 hengen porukan luovia nörttejä. Meillä työskentelee muun muassa devaajia, suunnittelijoita sekä digitaalisen markkinoinnin ja sisällöntuotannon ammattilaisia.

Työskentelemme yhdessä kohti visiotamme olla halutuin ja näkemyksellisin verkkokaupan ja digitaalisen liiketoiminnan kasvukumppani.

Luovien nörttien yhteisö

Hae tästä

“Crasman on yhteisö, jossa keskustellaan kaikesta ja tutkitaan kaikkea.”

- Muuan crasmanilainen

helsingin-toimistolla

Olemme ihmisen kokoinen työpaikka

Haluamme luoda inhimillistä ja kestävää työelämää

Olemme onnistuneet, jos ihmiset uskaltavat olla meillä ihan omana itsenään. Kaikenlaisen virallisen pönötyksen ja keinotekoisen pöhinän voi unohtaa heti alkuun. Kun ei tarvitse jatkuvasti esittää jotain mitä ei ole, jää enemmän aikaa ja voimavaroja oman työn tekemiseen hyvin.

“Värikylläistä ja hieman levotonta sakkia, mutta äärimmäisen asiantuntevaa ja asiallista.”

- Muuan crasmanilainen

Mies pelaa flipperiä.

Mitä lupaamme?

Haluamme, että Crasmanilla on oikeasti rentoa ja mukavaa olla töissä. Tavoitteemme on olla ihmisen kokoinen työpaikka, jossa asiat hoituvat konstailemattomasti ja kulttuuriin sekä arvoihin pystyy aidosti samaistumaan. Uskomme nimittäin vahvasti, että hyvä tulos ja toimiva yrityskulttuuri saavutetaan pitämällä hyvää huolta ihmisistä.

Näin haet

Kolahtiko?

Meille avautuu säännöllisesti erilaisia työtehtäviä, mutta otamme ilomielin vastaan myös avoimia hakemuksia. Laita meille viestiä ja yhteystietosi jakoon, niin otamme yhteyttä.

Jätä avoin hakemus
3d-kuva, jossa kolme henkilöä seisoo keskustelemassa ja kaksi istuu palapeleistä muodostuvassa katsomossa. Mies työskentelee tietokoneella ja nainen seuraa vierestä.

Haluatko kuulla lisää?

Täytä lomake tai varaa suoraan vartin tapaamisaika Annin kalenterista.

Anni Laine

Recruitment & Employer Branding Specialist

anni.laine@crasman.fi
050 496 5141
linkedin/anni-laine
Varaa aika