Sivun asetukset

Sivun asetuksistä voi määritellä miten sivu näkyy ulospäin.

1. Sivun Stage-nimi: Nimi jolla sivu näkyy sivostohierarkiassa ja navigaatiossa.

2. URL-osoite: Automaattinen kenttä luo sivulle osoitteen. Sivun URL riippuu sivun sijainnista hierarkiassa ja sivustokohtaisista asetuksista.

3. Sivupohja: Sivupohja joka sisältää sivun esimääritellyt sisältöalueet.

4. Sivun on navigaatiossa: Sivu voi olla näkyvissä yhdessä tai useammassa navigaatiossa. Navigaatioiden määrä, sijainti ja toiminta on määritelty sivustokohtaisesti.

5. Sivun parametrit: Tietokantapohjaisille sivuille voi määritellä toiminnallisuuksia parametrien avulla.

6. Ohjaa sivulta edelleen (valinnainen): Lukija ohjataan osoitteesta edelleen uuteen osoitteeseen. Kohde voi olla Stagen sivu, Studion tiedosto tai vapaavalintainen internet-osoite.