Aineistohaku

Tiedostoja voi hakea Studio-aineistopankista helposti esimerkiksi nimen, koon tai kansion perusteella.

1. Hae tiedostoja syöttämällä hakukenttään haluttu hakusana ja paina suurennuslasilla merkittyä hakupainiketta. Haun lähetykseen voidaan käyttää myös rivinvaihtonäppäimellä. Hakuehtoja voidaan haluttaessa tarkentaa ja lisätä työkalupalkin ”Suodata”-painikkeella.

Voit myös halutessasi tallentaa hakuja. Tallennetut haut ovat dynaamisia kokoelmina, jotka päivittyvät sitä mukaa, kun palveluun lisätään määritettyjä hakuehtoja vastaavaa sisältöä.

2. Tallentaaksesi haun, osoita ”Tallenna haku” ja syötä nimi, jolla haluat tallentaa haun. Tallennetun haun löydät näkymän vasemman laidan Kokoelmat-otsikon Omat kokoelmat –osion alta.