Kokoelman lisääminen

1. Lisätäksesi uuden kokoelman, klikkaa Kokoelmat-otsikkopalkin lisäyspainiketta (”+”).

2. Syötä nimikenttään haluamasi kokoelman nimi.

Uudet luomasi kokoelmat tulevat näkyviin Omat kokoelmat –osion alle. Jaetut kokoelmat –osiossa näkyvät ne kokoelmat, jotka muut aineistopankin käyttäjät ovat jakaneet Sinulle tai ryhmiin, joihin kuulut.

Voit lisätä tiedostoja kokoelmiin raahaamalla ja pudottamalla niitä kokoelmien päälle. Voit poistaa tiedostoja kokoelmista raahaamalle ne näkymän vasemmassa alakulmassa sijaitsevaan Roskakoriin.