Konversiot

Konversioita on mahdollista määrittää kansioihin, kokoelmiin ja jaettuihin kansioihin. Näin aineisto voidaan tarjota halutussa tiedostomuodossa ja esimerkiksi kuvat skaalataan automaattisesti oikeankokoisiksi verkkosivuilla käyttötavasta riippuen.

1. Osoita haluamaasi kansiota tai kokoelmaa.

2. Hallinnoidaksesi kansion konversioita, osoita työkalupalkin Konversiot-painiketta.

3. Valitse haluamasi konversio valintaikkunan vasemman laidan konversioluettelosta.

Kansioon ladattaessa kuvat muutetaan automaattisesti noudattamaan Käytä-tilaan asetettua konversiota. Voit myös halutessasi muokata valittua konversiota. Valitun konversion asetukset esitetään ikkunan oikean puolen muokkausalueella. Voit muuttaa kuvan mittasuhteita kääntämällä, muuttamalla kokoa ja rajaamalla kuvaa.

4. Luodaksesi uuden konversion, osoita Konversiot-otsikkopalkin lisäyspainiketta (”+”).

5. Syötä nimikenttään haluamasi konversion nimi.

6. Lisätäksesi värimuunnokset ja mittasuhteet konversioon, osoita vasemman reunan valikosta haluamasi valintoja.

7. Määritä mittasuhteiden asetukset haluamaksesi syöttämällä skaalausvalinnat Muuta kokoa -ikkunassa.

8. Tallenna muutokset.