Kuvan lisääminen sivuun

Kuvan lisääminen sivulla tapahtuu helposti käyttämällä kuvaelementtiä. Sivulle voidaan lisätä kuvia myös muilla tavoilla kuten tekstielementin, koodielementin tai tietokantaelementin avulla.

1. Osoita palstaa, johon haluat luoda kuvan.

2. Valitse Lisää uusi –valikosta Kuva.

3. Hae kuva aineistopankista osoittamalla kuvatiedoston valintapainiketta (merkitty suurennuslasi-ikonilla).

4. Selaa kansioon, jossa haluttu kuva sijaitsee, ja korosta haluttu kuva osoittamalla sen esikatselukuvaa. Vahvista valinta osoittamalla ”Valitse”.

5. Voit määritellä kuvalle vaihtoehtoisen tekstin, jos kuva ei näy selaimessa sekä kuvan otsikon, joka kertoo kuvan sisällöstä. Voit myös tehdä linkin kuvasta haluttuun sivuun, ulkoiseen osoitteeseen, sijaintiin tai tiedostoon.

6. Valitse lopuksi ”Tallenna muutokset”.