Asiakkaan liiketoiminnan syvällinen ymmärtäminen mahdollistaa alan digitaalisten kärkiratkaisujen kehittämisen siten, että ratkaisut huomioivat myös liiketoiminnan tarpeet.

Patrik Parviainen työskentelee Crasmanin Helsingin konttorilla asiakkuuspäällikkönä vastaten autoalan asiakkuuksista. Crasmanin malli, joka tarjoaa mahdollisuuden keskittyä tiettyyn toimialaan, saa Parviaiselta kiitosta.

”Olen aiemmin työskennellyt projektihallinnan ja digimaailman markkinoinnin parissa, ja nähnyt toimintaa monesta näkökulmasta. Se on opettanut, kuinka kuluttajiin saadaan digimaailmassa luotua yhteys ja kestävä kontakti. Asiakkaat ja heidän toimialansa ovat usein kuitenkin hyvin erilaisia. Se tuo vaihtelua, mutta heikentää mahdollisuuksia tutustua kunkin alan erityispiirteisiin. Se, että voin keskittyä yhteen itseäni kiinnostavaan toimialaan ja sen liiketoiminnan erityispiirteisiin on hienoa. Pääsen syventymään täysillä siihen, millaisia ovat menestyksen avaimet juuri autoalan digitalisaatiossa.”

Vauhdikkaasti kehittyvä autoala tarjoaa haasteita 

Autoala kehittyy tällä hetkellä nopeasti ja Crasmanin vahva toimialaosaaminen tarjoaa Parviaisen mukaan mahdollisuuden olla mukana alan digitaalisen kehityksen kärjessä.

”Kehityksen vauhti autoalalla on monellakin osa-alueella nopeaa. Alan yksi iso kysymys on tietysti tällä hetkellä se, täytyykö auto jatkossa omistaa. Yksityisleasing ja erilaiset DriveNow-tyyppiset palvelut kehittyvät koko ajan, samoin verkkokauppa. Uudet omistamisen ja ostamisen mallit kiinnostavat ja autojakin ostetaan enemmän ja enemmän myös verkon kautta.”

”Crasman on kehittänyt autoalan verkkokauppaa ja digitaalisia ratkaisuja jo pitkään. Toimialatuntemuksen lisäksi täältä löytyy sopivasti luovuutta ja rohkeutta. Odotan mielenkiinnolla, millaisia mahdollisuuksia tulevaisuudessa näemme ja mistä löydetään parhaat keinot palvella erilaisia asiakkaita ja ihmisten muuttuvia tarpeita. ” Parviainen summaa.

Crasmanilla Parviainen on viihtynyt erinomaisesti.

”Heti haastatteluvaiheesta lähtien täällä on huokunut sellainen rennon ja positiivisen tekemisen meininki. On ollut kiva huomata, että vaikka firma on kohtalaisen iso ja töitäkin riittää, niin työnteko voi silti olla hauskaa. Kaikki ovat todella osaavia ja töitä tehdään älyttömän ammattimaisesti, mutta silti sopivasti pilkettä silmäkulmassa. Porukkaan on ollut tosi helppo tulla mukaan”, Parviainen kertoo.  

P.S. Vaikuttaako Crasmanin meininki houkuttelevalta? Olisitko kiinnostunut liittymään luovien nörttien porukkaamme? Katso avoimet työpaikkamme tai jätä avoin hakemus!

Hanna Grönholm avatar