HubSpot CMS Hub on kuukausiveloitteinen SaaS-palvelu. Tämä tarkoittaa, että saat järjestelmän käyttöösi kiinteällä kuukausimaksulla ja HubSpot huolehtii alustan päivityksistä ja tietoturvasta.

Viisi kovaa perustetta siirtää WordPress-sivusto HubSpotiin:

    1. Helppo käyttöliittymä sisältöjen muokkaamiseen
    2. Tuki usealle kielelle
    3. Räätälöidyt älykkäät sisällöt, joita voi rikastaa CRM-datalla
    4. Tietoturva, tehokkuus ja CDN sisäänrakennettuna vakio-ominaisuutena
    5. SEO-suositukset


Saat HubSpot CMS Starter -version käyttöösi edullisimmillaan 21 €/kk. Enemmän vaihtoehtoja, kuten SEO-suosituksia ja A/B-testausta tarjoaa CMS Hub Professional hintaan 331 €/kk. Lisäksi HubSpot tarjoaa CMS Hub Enterprise -tasoa hintaan 1 037 €/kk. Se kannattaa valita, jos tarvitset sellaisia Enterprise-tason toimintoja kuten extranet, SSO-kirjautuminen tai Custom Objektit.   

Yleensä suosittelemme aloittamaan peruspaketilla ja laajentamaan Enterpriseen myöhemmin, jos sille on tarvetta.

HubSpotin lisenssimaksu maksetaan valitsemallasi laskutusjaksolla aina suoraan HubSpotille. Koska HubSpotin hinnoittelu saattaa muuttua, sinun kannattaa tarkistaa ajantasainen hinta suoraan HubSpotin hinnoittelusivulta. Kysy meiltä myös räätälöityä hintaa juuri sinun tarpeisiisi, jos tarvitset käyttöön myös muita HubSpotin toimintoja.

Mitä maksaa sivujen siirto HubSpot -alustalle? 

Jos lähdet tekemään sivuston siirtoa HubSpot CMS Hubiin meidän kanssamme, toteutamme siirron projektityönä ja saat projektille kiinteähintaisen tarjouksen.

Kokonaan uuden sivuston avaamiseen on kaksi mahdollista vaihtoehtoa: valmis teema (myös ilmaisia) tai räätälöity sivusto.

Jos valitset räätälöidyn sivuston, saat meiltä sekä suunnittelun että toteutuksen saman katon alta. Räätälöidyn sivustoprojektin hinta vaihtelee tarpeidesi mukaan.

Toiminnallisuuksiltaan ja ulkoasultaan pelkistetyn räätälöidyn sivuston voi luoda alle 20 000 eurolla. Jos vaaditaan laaja toteutus, jossa on suuri joukko toiminnallisuuksia ja räätälöityjä visuaalisia elementtejä, projektin kokonaishinta voi ylittää 100 000 euroa.

HubSpotin Gold-partnerina meillä on vankka kokemus erilaisista HubSpot-integraatioista. Jos siis esimerkiksi suunnittelet integroivasi jonkin HubSpotin palveluista muulla alustalla olevalle verkkosivullesi, niin ota yhteyttä ja pyydä tarjousta.

Ota yhteyttä

Toni Tevio avatar