Kasvata liiketoimintaasi Shopifyn avulla

Keskity kasvustrategiaan, älä teknologiaan.
shopify näkymä puhelimen näytöllä

Shopify yhdistää pilvipohjaisen alustan saumattoman skaalautuvuuden ja räätälöidyn verkkokaupparatkaisun joustavuuden. Shopify on toimiva ratkaisu erityisesti kasvua hakeville ja jo vauhdikkaasti kasvaville yrityksille.

Shopify-verkkokaupassa on mahdollista kustomoida ulkoasu ja toteuttaa halutut integraatiot, tehostaa sekä optimoida verkkokaupan ostoputki.

Valitessasi Shopifyn saat käyttöösi: 

 

  • Helposti muokattavat ja modulaariset sivupohjat 
  • Monikanavaisen (verkkokauppa + myymälä)  myynnin työkalut 
  • Maksunvälityksen (Shopify Payments, myös esim. Paytrail voidaan kytkeä)
  • Tehokkaan ostoputken, jota voidaan laajentaa lukemattomilla lisämyyntiominaisuuksilla
  • SEO- & markkinointityökalut

 

Crasman on Shopifyn virallinen partneri

 

Olemme apunasi verkkokaupan rakentamisessa, räätälöinnissä, ostopolun optimoimisessa sekä liiketoiminnan kasvattamisessa datalähtöisen kasvustrategian avulla.

 

Erikoisosaamistamme ovat monipuolisesti integroidut, erittäin nopeat ja käyttäjäkokemukseltaan ainutlaatuiset verkkokauppatoteutukset, jotka mahdollistavat digitaalisen kaupankäynnin strategisen kasvun. 

 

Shopifyn avulla voidaan toteuttaa sekä B2C- että B2B-verkkokauppa. Shopify voidaan asettaa modulaarisessa verkkokappaekosysteemissä (Composable Commerce) edustamaan vain myyntifunnelia -  ja sellaisena se toimiikin erittäin tehokkaasti!

 

 

 

Miksi miljoonat yritykset valitsevat Shopifyn

Vakaus ja luotettavuus

Teknologinen alusta on rakennettu käsittelemään suuret määrät kävijäliikennettä. Ei tarvitse murehtia mahdollisista kävijäpiikeistä tai palvelinkapasiteetin riittävyydestä. Yritykset voivat keskittyä vähemmän teknologiaan ja enemmän kasvustrategiaan.

Skaalautuvuus

Shopify toimii osana modulaarista ja modernia verkkokauppaekosysteemiä. Järjestelmän avulla voi pyörittää helposti useita myymälöitä ja verkkokauppoja. Verkkokauppoja voidaan myös helposti lokalisoida esimerkiksi eri kieliversioiden osalta.

Helppokäyttöisyys

Verkkokaupan käyttöön ottaminen on nopeaa ja helppoa Shopifyn täysin ylläpidetyn alustan, intuitiivisen hallinnointityökalun ja joustavien APIen (rajapintojen) ansiosta. Vaihto toisesta järjestelmästä (esim. Woocommerce tai Magento) onnistuu lähtökohtaisesti saumattomasti - tuotemigraatio voidaan hoitaa usealla eri tavalla. Kattava hallintapaneeli tarjoaa yksityiskohtaisen näkymän tilauksista, kävijöistä ja vaikkapa myös myymälöistä. Sisäänrakennetut SEO-ominaisuudet ja automatisoitu markkinointi helpottavat liiketoiminnan kasvattamista dataan perustuen.

 

Innovaatio

Shopify keskittyy innovaatioihin kuten uusiin kanavaintegraatioihin ja ominaisuuksiin, jotka vastaavat jatkuvasti muuttuvaa kuluttajakäyttäytymistä ja kehittää järjestelmää 1,7 miljoonan verkkokaupan voimalla. Parhaaksi todetut ratkaisut päivitetään automaattisesti alustalle, joten kauppiaiden ei tarvitse huolehtia päivityksistä. Shopify vastaa myös applikaatioiden (lisäosien) päivityksestä ja toimivuudesta.

Shopify-opas

Miksi Shopify -oppaassa luomme katsauksen siihen, miksi Shopify on verkkokaupan alustana
niin suosittu, ja miksi se voisi olla hyvä valinta myös sinun verkkokaupallesi.
Lataa Shopify-opas
Erikokoisten pakettien edessä on ostoskärryt, jonka kyydissä lisää pieniä paketteja
shopifyn login sivunäkymä

Shopifyn kustannukset

Shopify tarjoaa useita eri hintatasoja erilaisille verkkokauppiaille alkaen 39$/kk. Shopify ei peri vuosittaisia lisenssikustannuksia, vaan teknologia- ja ylläpitokustannukset on sisällytetty kuukausimaksuun.

ShopifyPartners_Primary_Inverted-1

Autamme mielellämme - ota yhteyttä!

Tomi Talas

Business Development Director, Shopify

tomi.talas@crasman.fi
0456332122
linkedin/tomitalas
Varaa aika

Tilaa Crasmanin uutiskirje