Kasvata liiketoimintaasi Shopifyn avulla

Keskity kasvuun, älä teknologiaan. Crasman on kokenut kumppanisi Shopify-verkkokaupan kehittämiseen ja skaalaamiseen.

 

Ota yhteyttä

Shopify-näkymä puhelimen näytöllä

Shopify on ketterä verkkokauppa-alusta, jossa yhdistyvät pilvipohjaisen palvelun saumaton skaalautuvuus ja räätälöidyn verkkokaupparatkaisun joustavuus. Se on tehokas ratkaisu erityisesti kasvua hakeville ja jo vauhdikkaasti kasvaville yrityksille.

Crasman on Shopifyn virallinen kumppani. Erikoisosaamistamme ovat integroidut, nopeat ja käyttäjäkokemukseltaan erinomaiset verkkokauppatoteutukset, jotka mahdollistavat digitaalisen kaupankäynnin strategisen kehittämisen. 

Shopify-opas

Miksi Shopify -oppaassa luomme katsauksen siihen, miksi Shopify on verkkokauppa-alustana niin suosittu, ja miksi se voisi olla hyvä valinta myös sinun verkkokaupallesi.
Lataa Shopify-opas
Erikokoisten pakettien edessä on ostoskärryt, jonka kyydissä lisää pieniä paketteja

 

 

Neljä syytä Shopifyn valitsemiseen

Vakaus ja luotettavuus

Järeä Shopify-alusta käsittelee vaivatta suuriakin määriä kävijäliikennettä – sinun ei tarvitse murehtia mahdollisista kävijäpiikeistä tai palvelinkapasiteetin riittävyydestä. Voit keskittyä vähemmän teknologiaan ja enemmän kasvuun.

Skaalautuvuus

Shopify skaalautuu ketterästi osana modulaarista ja modernia verkkokauppaekosysteemiä. Järjestelmän avulla voit pyörittää helposti useita myymälöitä ja verkkokauppoja. Verkkokauppoja voi myös helposti lokalisoida kieliversioiden avulla.

Helppokäyttöisyys

Verkkokaupan käyttöönotto on nopeaa Shopifyn helpon hallintapaneelin ja joustavien rajapintojen ansiosta. Vaihto toisesta järjestelmästä (esim. WooCommerce tai Magento) onnistuu usein lähes saumattomasti – tuotemigraatio voidaan hoitaa usealla eri tavalla. Kattava hallintapaneeli tarjoaa yksityiskohtaisen näkymän tilauksista, kävijöistä ja vaikkapa myös myymälöistä. Sisäänrakennetut SEO-ominaisuudet ja automatisoitu markkinointi helpottavat liiketoiminnan kasvattamista dataan perustuen.

Jatkuva kehitys

Shopify tuo jatkuvasti markkinoille uusia kanavaintegraatioita ja ominaisuuksia, jotka vastaavat muuttuvaan kuluttajakäyttäytymiseen ja kehittää järjestelmää 1,7 miljoonan verkkokaupan voimalla. Parhaaksi todetut ratkaisut päivitetään automaattisesti alustalle, joten kauppiaiden ei tarvitse huolehtia päivityksistä. Shopify vastaa myös lisäosien päivityksestä ja toimivuudesta.

Shopifyn login-sivunäkymä

Shopifyn kustannukset

Shopify tarjoaa useita eri hintatasoja erilaisiin verkkokauppatarpeisiin alkaen 24 €/kk. Shopify ei peri vuosittaisia lisenssikustannuksia, vaan teknologia- ja ylläpitokustannukset on sisällytetty kuukausimaksuun.

POS-screenshot-01

Shopify ja Suomi – mitä täytyy ottaa huomioon?

EU-maana Suomea koskee Shopifyn osalta sama verkkokaupan lainsäädäntö kuin muitakin alueen maita. Shopifyhin voidaan kytkeä kattava valikoima Suomessa suosittuja maksutapoja sekä esimerkiksi Omnibus-lainsäädännön vaatimukset täyttäviä lisäosia.

Järjestelmän tuottaa kattavat raportit, joita on helppo käyttää Suomen yleisimpien kirjanpito-ohjelmien kanssa. Tietosuojan ja GDPR-asetusten vaatimusten täyttäminen on tärkeää, ja Shopify tarjoaakin tehokkaat työkalut viranomaisvaatimusten noudattamiseen. 

heureka-ulkoa

Referenssi: Heurekan asiakaskokemus parani Shopifyn avulla

Suomen suosituin tiedekeskus uudisti lipunmyyntiään ja sisällönhallintaansa keskitetyllä Shopify-ratkaisulla.

Lue koko referenssi
lakka-piitsamonniemi-9

Referenssi: Lakan Betonin Shopify-verkkokauppa palvelee joustavasti yritys- ja kuluttaja-asiakkaita

Helppokäyttöinen Shopify-kokonaisuus antaa Lakan Betonille monipuoliset työkalut tilaustenhallintaan ja asiakaspalveluun.

Lue koko referenssi
ShopifyPartners_Primary_Inverted-1

Autamme mielellämme – ota yhteyttä!

Tomi Talas

Business Development Director, Shopify

tomi.talas@crasman.fi
0456332122
linkedin/tomitalas
Varaa aika

Tilaa Crasmanin uutiskirje