Sisällöntuotanto

Laadukas ja kiinnostava sisältö on digitaalisen markkinoinnin kulmakivi.

Teknisesti hyvin toteutettu verkkosivu ei vielä sellaisenaan riitä houkuttelemaan kävijöitä sivustolle, vaan hakukoneet painottavat hakutuloksissa tasokasta sisältöä ja yleistä käyttökokemusta. Hyvin kirjoitettu ja käyttäjää kiinnostava sisältö rakentaa luottamussuhdetta, sitouttaa asiakkaan ja ohjaa hänet yrityksen ostopolulle.

Strategia ohjaa sisällöntuotantoa

Sisältö ei ole itseisarvo eikä sitä kannata lähteä tuottamaan vain sisällön luomisen takia. Parhaat tulokset saavutetaan kehittämällä sisältöstrategia, joka toimii punaisena lankana kaikelle tuotetulle materiaalille.

Sisältöstrategia määrittelee muun muassa yrityksen ostajapersoonat, julkaisualustat sekä materiaalien julkaisuaikataulun. Noudattamalla sisältöstrategiaa yritys voi saavuttaa pitkällä aikavälillä merkittäviä etuja.

Sisältöjä voivat olla esimerkiksi:

  • blogipostaukset
  • ladattavat white paperit
  • tiedotteet
  • sosiaalisen median päivitykset
  • videotuotannot
  • infograafit
  • chatbotit
  • podcastit

Tavoita asiakkaat eri kanavissa

Sisällön tuottaminen voi olla raskaskin prosessi, joten materiaaleja kannattaa kierrättää eri kanavissa. Usein julkaisualusta määrittelee, millaista sisältöä sinne voi tai kannattaa luoda, mutta pienillä muokkauksilla materiaaleja on mahdollista hyödyntää monipuolisesti. Testaaminen onkin tärkeää, sillä Facebookissa toimivaksi havaittu sisältö ei välttämättä kerääkään klikkauksia LinkedInissä.

Crasmanin palvelut

Usein yrityksillä voi olla tavoitteita ja halu toteuttaa laadukasta sisältöä, mutta aika tai osaaminen loppuvat kesken. Crasman on kokenut digitaalisen markkinoinnin kumppani, joka tarjoaa apuja sisällöntuotantoon osana strategisten palveluiden tarjontaa.

Sisältötiimimme tuottaa laadukasta materiaalia asiakasyrityksen alasta riippumatta. Tuotantoprojektiin kuuluu perusteellinen tutustuminen asiakkaan liiketoimintaan haastatteluiden ja taustaselvityksen avulla.

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla lisää sisältöpalveluistamme?

Ota yhteyttä

Lisää aiheesta

Palvelu

Sisältöstrategia

Sisältöstrategia nivoo yhteen yrityksen tavoitteet, vahvuudet, kohderyhmät ja ostajapersoonat sisältösuunnitelman pohjaksi.

Lue lisää

Blogi

Verkkokauppa elää sisällöistä

Laadukkaan ja asiakkaita palvelevan sisällön määrä ja merkitys verkkokaupankäynnissä on viimeisten vuosien aikana kasvanut.

Lue lisää

Case

Hakki Pilke

Perinteikäs klapikonevalmistaja valloittaa Pohjois-Amerikan markkinoita yhdessä Crasmanin kanssa.

Lue lisää