Shopify Plus -verkkokauppa

Shopify Plus yhdistää pilvipohjaisen verkkokauppa-alustan skaalautuvuuden ja räätälöidyn verkkokaupparatkaisun joustavuuden.

Shopify on pilvipohjainen verkkokauppa-alusta, jota käyttää yli miljoona verkkokauppaa 175 maassa. Vuonna 2006 perustettu Shopify tunnetaan helppokäyttöisyydestä, nopeasta käyttöönotosta, runsaasta ominaisuusvalikoimasta ja laajasta kumppaniverkostosta (yli 42 000 kumppania), joka tuottaa Shopifyn ominaisuuksia laajentavia sovelluksia (yli 6 000 sovellusta).

Shopify on sopiva ja skaalautuva teknologiaratkaisu aloitteleville sekä jo vauhdikkaasti kasvaville verkkokaupoille. Edistyneitä ominaisuuksia ja täysin räätälöityä ulkoasua kaipaaville kauppiaille Shopify tarjoaa käyttöön laajimman Shopify Plus -lisenssin. Shopify Plus mahdollistaa laajat integraatiot ja täysin uniikin käyttäjäkokemuksen toteuttamisen Shopifyn tehokkaan SaaS-palvelun päälle.

Crasman toteuttaa Shopify Plus -kauppoja ja on erikoistunut monipuolisesti integroituihin, erittäin nopeisiin ja käyttäjäkokemukseltaan ainutlaatuisiin verkkokauppatoteutuksiin. Haluatko keskustella lisää nopean ja skaalautuvan Shopify Plus -verkkokaupan toteutuksesta? Täytä oheinen lomake ja olemme sinuun pikapuoliin yhteydessä.

Ota yhteyttä

 

Shopifyn hinnoittelu

Shopify tarjoaa useita eri hintatasoja erilaisille verkkokauppiaille: yksinyrittäjät pääsevät liikkeelle 29€ / kk maksavalla Basic-tason ratkaisulla ja voivat kasvattaa järjestelmän kyvykkyyttä liiketoiminnan kasvaessa. Hintapisteet ovat 29 € / kk, 79 € / kk, 299 € / kk ja edistyneiden toimijoiden Shopify Plus +2000€ / kk.

Kuukausihinnan lisäksi Shopify ottaa siivunsa verkkokaupan kautta tehdyistä ostoista. Shopifyn oma maksunvälityspalvelu Shopify Payments ei ole tarjolla Suomessa. Se tarkoittaa, että Shopifyyn liitetään erillinen maksunvälityspalvelu (Stripe, Paytrail, Checkout tai Klarna) maksujen vastaanottamista varten. Tällöin Shopify veloittaa 0,5-2 % komission kokonaismyynnistä riippuen käytössä olevasta kuukausipaketista. Ulkoisen maksunvälittäjän (Paytrail, Checkout tai Klarna) kulut vaihtelevat 1-3 % välillä ostosta kohti. Maksunvälittäjien maksut ovat samat riippumatta käytettävästä verkkokauppa-alustasta.

Shopify ei peri vuosittaisia lisenssikustannuksia. Teknologia- ja ylläpitokustannukset on sisällytetty kuukausimaksuun.

 

Lisää aiheesta

Insight

Vastuullista verkkokauppaa

Vastuullisuus on jo konkretiaa verkkokaupassa.

Lue lisää

Insight

Verkkokauppa 2020

Vuosi 2020 oli harppaus verkkokaupalle.

Lue lisää