Verkkokaupat ja tilauskanavat

Suunnittelemme ja toteutamme B2C-verkkokaupat, B2B-verkkokaupat sekä tilauskanavat
shopifyn login sivunäkymä

Verkkokaupankäynti ja digitaalisen myynnin kasvattaminen ovat Crasmanin vahvinta osaamisaluetta. Toteutamme sekä B2B- että B2C-verkkokauppoja ja -tilauskanavia. Voimme olla apuna aina liiketoiminnan suunnittelusta palvelumuotoiluun ja tekniseen toteutukseen sekä jatkokehitykseen. Toteutukset tehdään moderneja, kuratotuja teknologioita hyödyntäen.

B2C-verkkokaupat 

B2C-verkkokauppaan ryhdytään monenlaisista lähtökohdista. Toisinaan yrityksen koko liiketoiminta tapahtuu verkossa, joskus taas B2B-yritykset päättävät laajentaa tarjoamaansa myös kuluttajille ja useimmiten se on jatke kivijalkakaupalle.

Olipa lähtökohta mikä tahansa, parhaimpia B2C-verkkokauppoja yhdistää mielestämme hyvä löydettävyys, helppo ja miellyttävä käyttökokemus, laadukkaat ja visuaaliset tuotetiedot, nopeus sekä vaivaton maksaminen.

 

Verkkokauppaa perustettaessa yhteistyömme käynnistyy asiakkaan kanssa lähtötilanteen ja tavoitteiden kartoituksesta. Analysoimme tavoitteita, kilpailijakenttää, myytäviä tuotteita, ostajaprofiileja ja käyttäjien tarpeita. Samalla selvitämme verkkokauppaan liittyviä taustaprosesseja, -järjestelmiä ja logistiikkaa. Paras mahdollinen toteutustapa ja verkkokaupan teknologia valikoituu näiden selvitysten pohjalta.

Autamme mielellämme - ota yhteyttä!

Tilaa Crasmanin uutiskirje