Google Ads -mainonta

Googlen maksettu mainonta on näppärä keino houkutella uusia kävijöitä sivustolle.

Monipuolisen Google Adsin avulla on mahdollista mainostaa kaikkialla internetissä. Google tarjoaa tekstipohjaisia ja graafisia mainoksia sekä YouTubessa esiintyviä ja sovelluksen sisäisiä mainoksia.

  • Tekstipohjaiset hakumainokset näkyvät orgaanisten hakutulosten yläpuolella käyttäjän etsiessä yrityksen tarjoamia palveluita.
  • Videomainoksilla on mahdollista löytää asiakkaat, jotka katsovat YouTubessa yrityksen palveluihin liittyviä videoita. Videot voidaan myös kohdistaa demografioiden mukaan, esimerkiksi kiinnostuksen kohteiden tai käyttäjän iän mukaan.
  • Display-mainokset ovat banneri- ja tekstipohjaisia mainoksia, jotka näkyvät yli kahdella miljoonalla verkkosivustolla ja yli 650 000 mobiilisovelluksessa. Display-mainoksiin on mahdollista sisällyttää esimerkiksi interaktiivisia elementtejä sekä animaatioita.

Google Ads -mainonnan edut

Google Ads -mainonnan etuna on sen monipuolisuus sekä mahdollisuus seurata tarkasti mainonnan tehokkuutta. Google Adsin avulla on mahdollista tavoittaa yrityksen kannalta oleelliset henkilöt tarkasti haluttuun aikaan, esimerkiksi tarjouskampanjoiden käynnistyessä. Myös budjetissa pysyminen on vaivatonta, kun mainoksiin laitettava raha voidaan määrittää etukäteen ja panostuksia kyetään muuttamaan tilanteen mukaan.

Mainostaminen Google Adsissa on kannattavaa:

  • Helppoa ja nopeaa – aloita ja lopeta kun haluat
  • Cost per click – maksat vain klikkauksista
  • Ei minimibudjettia – voit nostaa tai laskea sijoituksia tavoitteiden mukaan
  • Lopeta arvailu – seuraa kampanjan tuloksia reaaliaikaisesti ja tee muutokset datan perusteella
  • Tarkka kohdennus – löydä oikeat henkilöt oikeaan aikaan
  • Uudelleenmarkkinointi – tavoita yrityksesi palveluita aikaisemmin käyttäneet

Ads-hinnoittelu perustuu huutokauppaan

Mainosten sijoittuminen perustuu AdRank-menetelmään, jossa mainokset pisteytetään niiden laadun ja ennalta määritellyn budjetin mukaan. Näin toimimalla Google pakottaa mainostajat toteuttamaan laadukasta sisältöä sen sijaan, että suurimmalla budjetilla toimiva keräisi kaikki näytöt.

Laatupisteet määräytyvät odotetun klikkausprosentin, mainoksen osuvuuden sekä lasketumissivun käyttökokemuksen mukaan. Saadut laatupisteet kerrotaan mainoksen budjetilla, jolloin lopputuloksena on mainoksen AdRank. Tämän jälkeen Google jakaa mainospaikat AdRankin mukaan siten, että parhaat pisteet saanut mainos sijoittuu ylimmäksi. 

Crasman Google Ads -kumppanina

Crasman on kokenut Google Ads -kumppani ja hyödynnämme Google Adsia monipuolisesti osana inbound-markkinointistrategiaa.

 

Haluatko kuulla lisää inbound-markkinoinnista?

Ota yhteyttä

Lisää aiheesta

Blogi

Parempia tuloksia Google Ads -hakumainonnalle

Jos hakukoneoptimointi on kunnossa, ei ihan jokaista tuotetta ja palvelua kannata lähteä markkinoimaan avainsanojen kautta

Lue lisää

Palvelu

Hakukoneoptimointi eli SEO

Hakukoneoptimointi on olennainen osa yrityksen löydettävyyttä hakukoneissa – etenkin Googlessa.

Lue lisää

Palvelu

Digitaalinen markkinointi

Crasman toteuttaa kokonaisvaltaisia digitaalisen markkinoinnin palveluja.

Lue lisää