Crasman Stage

Sovelluskehitysalusta ja aineistonhallinta on tehokkaan digitaalisen palvelun keskiössä.

Digitaalinen markkinointi on laadukkaan sisällön julkaisua useissa eri palveluissa ja kanavissa – mahdollisesti usealla eri kielellä. Sisällön julkaisuun ja hallinnoimiseen tarvitaan tehokas julkaisujärjestelmä, kuten esimerkiksi Crasman Stage.

Crasman Stage on markkinoiden ainoa julkaisujärjestelmän ominaisuudet sisältävä sovelluskehitysalusta, joka sisältää myös korkeatasoisen koko organisaatiota palvelevan aineistonhallinnan. Hyödyt ovat ilmeiset, kun aineistoista ei synny useita eri versioita jokaiseen sähköiseen palveluun, vaan niitä voidaan hyödyntää yhdestä ja samasta sijainnista.

Crasman Stage helpottaa viestinnän ammattilaisen ja markkinoijan työtä automatisoimalla useita aineiston käyttöön ja julkaisuun liittyviä prosesseja. Esimerkiksi kuvatiedostoista luodaan automaattisesti tarvittavat kuvakoot, jolloin kuvia voi helposti hyödyntää verkkopalveluissa, sähköpostimarkkinoinnissa, sosiaalisen median kanavissa, digitaalisissa julkaisuissa ja painetuissa materiaaleissa.

Globaalit verkkopalvelut, verkkokaupat ja sähköisen asioinnin palvelut

Crasman Stage on alusta kaikille sähköisille palveluille, jotka voivat olla esimerkiksi yrityssivustoja, verkkokauppoja tai asiointipalveluita.

Joustava alusta ei rajoita palvelujen kehittämistä edelleen, vaan tukee niiden kasvua. Tuotetietojen markkinointikanavaksi perustettu verkkopalvelu voidaan esimerkiksi myöhemmin laajentaa verkkokaupaksi. Uusille markkinoille siirtymistä puolestaan helpottaa automatisoitu käännösten työnkulku, joka tehostaa uusien kieliversioiden julkaisemista.

Crasman Stage on skaalautuva alusta kaikille sähköisille palveluille:

Useimmiten verkkopalveluihin tuodaan tai viedään tietoa eri järjestelmistä, kuten asiakastieto-, tuotehallinta-, varasto-, toiminnanohjaus- tai varausjärjestelmästä. Crasman Stage sisältää hyvät integrointivalmiudet ja dokumentoidut ohjelmointirajapinnat, jotka helpottavat tietovirtojen hallintaa eri järjestelmien välillä.

  • CRM-asiakkuuden­hallinta­järjestelmät: HubSpot, Microsoft Dynamics, Salesforce
  • ERP-toiminnanohjausjärjestelmät: AutoMaster, Dafo, Microsoft AX, SAP, Valueframe
  • Maksujärjestelmät: Adyen, Avarda, Klarna, Paypal, Paytrail, Svea ja BlueCommerce (Verifone)
  • Markkinoinnin automaatio: HubSpot, Marketo, Salesforce, Pardot
  • PDM-tuotetiedon­hallintajärjestelmät: Modultek, SAP
  • Sähköinen allekirjoitus: Visma Sign
  • Standardirajapinnat: CSV, FTP, JSON, REST, SOAP, Web services, XML
  • Muut: Netwheels GT-X, Autovista, Skidata handshake. Räätälöidyt integraatiot – kysy!

Pilviarkkitehtuuriin perustuva sovelluspalvelu on turvallinen koti sähköisille palveluille

Crasman Stage -sovelluspalvelu skaalautuu paikallisille ja globaaleille verkkopalveluille. Sovelluspalvelun maailmanlaajuinen sisältöjakeluverkko varmistaa, että verkkopalvelut toimivat huippunopeasti käyttäjän sijainnista riippumatta. Lisäksi sovelluspalvelulla on 99,5 prosentin saatavuustakuu.

Tietoturvasertifikaatti on Ohjelmisto- ja e-business ry:n ja tietoturvayhtiö Second Nature Security Oy:n (2NS) sertifiointiohjelma, joka varmentaa SaaS-palvelun tietoturvan laadun.Google Cloud Partner logo

Kiinnostuitko? Haluatko tietää, soveltuuko Crasman Stage juuri sinun yrityksellesi?

Ota yhteyttä

Lisää aiheesta

Palvelu

Räätälöity verkkokauppa

Crasman Stage mahdollistaa verkkokaupan täydellisen räätälöinnin.

Lue lisää

Case

Case Intersport

Poikkeuksellisen laajassa toteutuksessa liikkuu valtava määrä tietoa, jota Crasmanin ratkaisut ohjaavat.

Lue lisää

Palvelu

Web-to-Print

Yhdestä sisältölähteestä voidaan hallitusti julkaista sisältöä verkkoon, mobiiliin tai painokelpoisiin PDF-julkaisuihin.

Lue lisää