Magento – avoimen lähdekoodin verkkokauppa

Magento on markkinaosuudeltaan yksi suosituimmista verkkokauppa-alustoista.

Adoben omistama Magento on maailman käytetyin verkkokauppa ja sen uusin versio, Magento 2, julkaistiin loppuvuodesta 2015. Magento-verkkokaupan etuna voidaan pitää avoimeen lähdekoodiin perustuvaa teknologiaa ja maailmanlaajuista kehittäjäyhteisöä. Magento soveltuu mainiosti B2B- ja B2C-käyttöön. 

Mikä on Magento 2?

Joustavuudessaan Magento antaa käytännössä rajattomat mahdollisuudet verkkokaupan rakentamiseen. Avoin lähdekoodi (open source) sekä maailmanlaajuinen kehittäjäyhteisö mahdollistavat verkkokaupan laajentumisen yrityksen kasvaessa. Magento on mahdollista integroida yrityksen eri järjestelmiin, kuten ERP- ja CRM-järjestelmiin.

Magentossa on valmiiksi todella laajat vakio-ominaisuudet, joita voidaan tukea sovelluskaupasta saatavilla lisäosilla. Käyttäjäystävällisellä Magentolla on mahdollista operoida useampaa verkkokauppaa yhden hallintapaneelin kautta. Vahvasti asiakaskokemukseen panostava Magento on helppokäyttöinen sekä verkkokauppiaalle että loppukäyttäjälle. 

Seuraavan pikakyselyn avulla voit selvittää, sopisiko Magento tarkoituksiisi:

 

 

Vanha Magento-versio? Päivitämme verkkokauppasi Magento 2 -versioon

Magento-verkkokaupan 1.x-versiosarjan tuki päättyi kesäkuussa 2020. Tämän jälkeen vanhojen Magento-verkkokauppojen tietoturva heikentyy, mikä voi pahimmassa tapauksessa johtaa esimerkiksi tietomurtoihin. Magento 1 -versioon ei myöskään tule enää uusia ominaisuuksia, joten verkkokaupan jatkokehittäminen kannattaa tehdä Magento 2 -versiolla.

Mikäli et vielä ole käynnistänyt Magento 2 -päivityshanketta, on se syytä aloittaa mahdollisimman pian. Verkkokaupan laajuudesta riippuen päivitykseen tulee varata aikaa kuukaudesta muutamiin kuukausiin.

Kenelle Magento soveltuu?

Parhaiten keskisuurille yrityksille, jotka pystyvät hyödyntämään Magenton mahdollistamia valmiita kokonaisuuksia. Skaalautuvuutensa ansiosta Magento taipuu eri näkymiin ja esimerkiksi useamman kieliversion sisältämiin toteutuksiin.

Joustava verkkokauppa

Uusia ominaisuuksia voidaan lisätä tarvittaessa nopeastikin. Helppokäyttöinen hallintapaneeli on yksinkertainen käyttää ja nopea oppia.

Crasmanilla pitkä kokemus Magento-toteutuksista

Crasman on rakentanut Magento-verkkokauppoja jo vuosien ajan. Kokemus on opettanut parhaat toimintatavat sekä ymmärryksen Magenton integraatioista. Teknisen ammattitaidon lisäksi Crasmanin etuna on laaja-alainen kokemus kuluttaja- ja B2B-verkkokaupoista eri toimialoilla.

Toteutamme Magento-toteutuksia sekä Magento Open Source, että Magento Commerce -versioilla. Erityisosaamistamme ovat vaativat ja skaalautuvat pilviratkaisut Magenton ylläpidossa.

GC-Partner-no_outline-H

Harkitsetko verkkokaupan perustamista? Askarruttaako Magenton päivittäminen uudempaan versioon?

Ota yhteyttä

Lisää aiheesta

Blogi

B2B-verkkokaupalla ja Magentolla menee lujaa

Magento on B2B- ja B2C-verkkokauppojen onnellinen avioliitto.

Lue lisää

Insight

Vastuullista verkkokauppaa

Vastuullisuus on jo konkretiaa verkkokaupassa.

Lue lisää

Blogi

Magento 2 -päivitys tuo uusia ominaisuuksia

Pyydä ilmainen kustannusarvio verkkokauppasi päivittämiseen.

Lue lisää

Insight

Verkkokauppa 2020

Vuosi 2020 oli harppaus verkkokaupalle.

Lue lisää

Blogi

Verkkoapteekki täydentää apteekkipalveluita

Apteekeista rakennetaan vastuullisia ja palvelevia myös verkossa.

Lue lisää