Magento-verkkokauppa

Magento on markkinaosuudeltaan yksi suosituimmista verkkokauppa-alustoista.

Magento on maailman käytetyin verkkokauppa-alusta ja sen uusin versio Magento 2 julkaistiin loppuvuodesta 2015. Magenton etuna voidaan pitää avoimeen lähdekoodiin perustuvaa teknologiaa ja maailmanlaajuista kehittäjäyhteisöä. Magento soveltuu mainiosti B2B- ja B2C-käyttöön. 

Mikä on Magento 2?

Joustava Magento antaa käytännössä rajattomat mahdollisuudet verkkokaupan rakentamiseen. Avoin lähdekoodi sekä maailmanlaajuinen kehittäjäyhteisö mahdollistavat verkkokaupan laajentumisen yrityksen kasvaessa. Magento on mahdollista integroida yrityksen eri järjestelmiin, kuten ERP- ja CRM-järjestelmiin.

Magentossa on valmiiksi todella laajat vakio-ominaisuudet, joita voidaan tukea sovelluskaupasta saatavilla lisäosilla. Käyttäjäystävällisellä Magentolla on mahdollista operoida useampaa verkkokauppaa yhden hallintapaneelin kautta. Vahvasti asiakaskokemukseen panostava Magento on helppokäyttöinen sekä verkkokauppiaalle että loppukäyttäjälle. 

Kenelle Magento soveltuu?

Magento soveltuu parhaiten keskisuurille yrityksille, jotka pystyvät hyödyntämään Magenton mahdollistamia valmiita kokonaisuuksia. Skaalautuvuutensa ansiosta Magento taipuu eri näkymiin ja esimerkiksi useamman kieliversion sisältämiin toteutuksiin.

Magento on joustava alusta – uusia ominaisuuksia voidaan lisätä tarvittaessa nopeastikin. Helppokäyttöinen hallintapaneeli on yksinkertainen käyttää ja nopea oppia.

Crasmanilla pitkä kokemus Magento-toteutuksista

Crasman on rakentanut Magento-verkkokauppoja jo vuosien ajan. Kokemus alustan parissa on opettanut parhaat toimintatavat sekä ymmärryksen Magenton integraatioista. Teknisen ammattitaidon lisäksi Crasmanin etuna on laaja-alainen kokemus kuluttaja- ja B2B-verkkokaupoista eri toimialoilla.

Harkitsetko verkkokaupan perustamista? Askarruttaako Magenton päivittäminen uudempaan versioon?

Ota yhteyttä

Lisää aiheesta

Blogi

B2B-verkkokaupalla ja Magentolla menee lujaa

Magento on B2B- ja B2C-verkkokauppojen onnellinen avioliitto.

Lue lisää

Case

Opi Kidemaan tarinasta

Kansainvälinen Magento 2 -verkkokauppa rakentui ketterästi.

Lue lisää

Blogi

Magento 2 -päivitys tuo uusia ominaisuuksia

Pyydä ilmainen kustannusarvio verkkokauppasi päivittämiseen.

Lue lisää