Hyvä koti luoville nörteille

Rikas osaamisen ja ihmisten kirjo on yksi suurimmista vahvuuksistamme. Yksi asia meitä kaikkia kuitenkin yhdistää - olemme luovia nörttejä.

 

Luova nörtti on rohkea ja innovatiivinen sielu, joka valjastaa teknologian luovuutensa avuksi. Hän on analyyttinen, utelias ja reilu tyyppi, joka ei tyydy ilmeisimpiin ratkaisuihin haasteita ratkoessaan.

codevides_2
Viisi henkilöä keskustelee ja katsoo vasemmalle kohti kuvan ulkopuolelle jäävää kohdetta.

Yhdessä tekemisen meininki, joustavuus ja oman osaamisen kehittäminen ovat Crasmanin työkulttuurin vahvuuksia. Arvostamme suuresti asiantuntijuutta, oppimishalukkuutta ja reipasta tekemisen meininkiä.

 

Tarjoamme työntekijöillemme luonnollisesti vinon pinon työsuhde-etuja, joista voit lukea lisää jäljempänä, mutta suurin valttimme on kuitenkin kulttuurimme - rento, suora, välittävä ja käytännönläheinen.

Ruutupaitainen mies katsoo kuvan ulkopuolella olevaa kohdetta. Etualalla mies työskentelee tietokoneella.

Monet tulevat meille jäädäkseen - vaihtuvuutemme on toimialan pienintä, ja useampi meiltä lähtenyt on ajan saatossa löytänyt tiensä takaisin. Toivotamme uudet tulokkaat ja vanhat tutut avosylin vastaan, sillä ymmärrämme hyvin, että työelämä on kahden kauppaa – oman osaamisen kehittäminen sekä elämä työnteon ulkopuolella on aivan yhtä tärkeää kuin mieluisa työpaikka itsessään.

"Työntekijä, jolla on hyvä olla ja motivaatio kohdillaan, jättää lämpimän jäljen myös asiakkaiden ja kollegoiden mieliin."

Ota Anniin yhteyttä!

Täytä lomake tai varaa vartin keskusteluaika Annin kalenterista.

Anni Laine

Recruitment & Employer Branding Specialist

anni.laine@crasman.fi
0504965141
linkedin/anni-laine
Varaa aika