Crasmanilla kollegat palkitsevat vuosittain ansioituneita työkavereitaan. Pinja Kankare jakoi kesäjuhlissa Vuoden Huipputyypit -kunniakirjoja muun muassa Vuoden Viilipytylle, Asiakaspalvelijalle, Ilopillerille ja Senioridevaajalle.
Kuva: Jukka Salminen, Tiikerikuva.

Yhdessä, käsityönä, sydämellä ja tinkimättä ovat Crasmanin neljä ydinarvoa. Saattaa kuulostaa sanahelinältä, mutta ei sitä ole. Rakennamme arvojemme varaan arkemme ja asiakastyömme. Miten ja miksi?

Sananlasku sen kiteyttää.

“Jos haluat matkata nopeasti, mene yksin. Jos haluat matkata kauas, mene yhdessä.”

Tuon afrikkalaisen ajatelman viimeinen sana on ydinarvojamme perkaavan blogisarjan ensimmäisen postauksen päätähti.

Yhdessä

Sooloilemalla voi saavuttaa paljon lyhyessä ajassa ja tiimistään voi hetkellisesti repiä irti kovia tuloksia, mutta millä hinnalla ja miksi?

Bisnes ei ole pikamatka. Se on vahvaa peruskuntoa, taitavia yksilöitä ja joukkuehenkeä vaativa kestoturnaus, jonka matkalle mahtuu käänteitä, epäonnistumisia ja menestystä. Pikavoittoja on harvoin tarjolla ja periksiantamattomuus on monesti voittavan pelin henki.  

Crasmanin tekeminen on aina perustunut pitkäjänteisyyteen, yhteistyöhön ja kannustamiseen. Juuri siksi työskentelemme pienissä, ketterissä yksiköissä. Näin varmistamme, että kaikilla on ympärillään tekemistä tukeva tiimi. Ihmisiä, joiden avulla työtaakka säilyy sopivana ja oma osaaminen pääsee arvoonsa.

Yhteinen sävel syntyy asiantuntijoiden äänistä

Digitaalisen liiketoiminnan kehittäminen on vaativien projektien ja moniammatillisten tiimien maailma. Yhteistyö on onnistumisen elinehto. Siksi haluamme, että jokainen asiantuntijamme saa äänensä kuuluviin ja pääsee vaikuttamaan työtapoihimme. Että käytäntömme olisivat kaikkien yhteisesti allekirjoittamia.

Meistä on myös tärkeää viettää aikaa yhdessä läppikset suljettuina ja työtakit narikassa. Karting-autokisan kiertopalkinnon metsästys, kiipeilyseinälle kapuaminen ja käsityöläisoluen kumoaminen kera lempeän piruilun – Crasman tunnetaan rehellisestä ja rennosta meiningistään.

Kaikki tämä, arki ja juhla, hitsaa meitä yhteen tiiviimmin ja tiiviimmin. On etuoikeus mahdollistaa ja seurata ainutkertaisen innostavaa ilmapiiriämme. Työkulttuuria, jota kehitämme päivittäin. Yhdessä.  

Yhdessä, käsityönä, sydämellä ja tinkimättä ovat Crasmanin neljä ydinarvoa. Arvoja käsittelevän blogisarjan seuraavassa osassa pohdin, kuinka sana ”käsityönä” ohjaa tekemistämme.

P.S. Vaikuttaako Crasmanin meininki houkuttelevalta? Olisitko kiinnostunut liittymään luovien nörttien porukkaamme? Tutustu Luovien nörttien yhteisöön.

Pinja Kankare avatar