Uusia työntekijöitä esitellään yritysblogeissa tuon tuostakin, mutta harvemmin puheenvuoron saa irtisanoutunut henkilö.

Mitenkähän tällaisen kirjoituksen aloittaisi?

  • Hei! Olen Arttu, enkä työskentele Crasmanilla enää kauaa.
  • Hei! Olen Arttu, ja teen Crasmanilla sisältöasiantuntijan töitä vielä reilun kuukauden (josta suurimman osan olen lomalla).
  • Hei! Olen Arttu, ja haluaisin kertoa, miksi Crasmanilla työskentely on uskomattoman mukavaa puuhaa (vaikka en itse täällä enää kauaa työskentelekään)!

Kun ilmoitin esimiehelleni Samulille irtisanoutuvani heinäkuun lopussa, sain häneltä äkkiseltään kenties hassulta tuntuvan tehtävänannon kirjoittaa itsestäni lähtevän työntekijän esittely. Tämä kuitenkin sopi minulle mainiosti, sillä minulla ei yksinkertaisesti ole Crasmanista mitään pahaa sanottavaa.

Päin vastoin: olen saanut Crasmanilla nauttia joustosta, luottamuksesta, mielekkään haastavista työtehtävistä ja innostavasta ilmapiiristä, jossa mikään ei ole tuntunut mahdottomalta. Olen saanut muokata työnkuvaani vastaamaan taitopalettiani ja oppinut samalla rutkasti uutta. Työntekijöiden hyvinvoinnista ja viihtyvyydestä huolehditaan kiitettävästi eikä meiningissä ole mitään keinotekoista.

Crasmanin kokonaisvaltainen lähestyminen digitaalisten palvelujen rakentamiseen tuottaa uskomattomia tuloksia ja kerää kiitosta asiakkailta. Olen saanut näköalapaikan toimialoihin ja kehityssuuntiin, jotka olisivat taatusti jossain muualla jääneet näkemättä.

Siis tiivistettynä: Crasman on harvinaisen viihtyisä ja mutkaton työyhteisö, jossa on mukava tehdä Suomen parhaita digitaalisia palveluja.

Miksi sitten lähden?

Yksinkertaisesti siksi, että minulle tarjottiin vielä houkuttelevampia työtehtäviä toisaalla. Vaakakupissa painoi huomattavasti se, että uusi työnantajani on merkittävä kulttuuritoimija, mikä on kaltaiselleni kulttuuri-ihmiselle erään ammatillisen unelman täyttymys.

Samuli totesi olevansa ihmisenä puolestani iloinen, ammatillisesti harmistunut. Omat tuntemukseni ovat päinvastaiset: ammatillisesti iloitsen uudesta työstäni, henkilökohtaisella tasolla minua surettaa jättää yhteisö, josta on tullut läheinen ja johon olen tuntenut todellista yhteenkuuluvuutta.

Siksipä en voi kuin vilpittömästi suositella Crasmanilla työskentelyä kenelle tahansa, joka syttyy laadukkaiden verkkopalvelujen ja digitaalisen markkinoinnin parissa työskentelystä – ja ennen kaikkea tunnustautuu ylpeästi luovaksi nörtiksi.

P.S. Vaikuttaako Crasmanin meininki houkuttelevalta? Olisitko kiinnostunut liittymään luovien nörttien porukkaamme? Katso tästä avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus!

Crasman avatar