Laadukas lopputulos syntyy yhdessä, käsityönä, sydämellä ja tinkimättä. Arvojamme avaava blogisarja on edennyt neljänteen osaansa.

Tinkimättä

Tinkimättömyys on vakaata uskoa asiantuntijuuteen ja suoraselkäinen lähestymistapa työelämän eteen heittämiä haasteita kohtaan. Ei mennä sieltä, missä aita on matalin. 

Tinkimättömyys on uskoa siihen, että tekee asioita hyvin, yrittäen parhaansa ja pyrkien periksiantamattomasti kohti laadukasta lopputulosta. 

Täydellinen ei tarvitse olla, mutta parhaansa pitää yrittää.

Itselleni tinkimättömyys merkitsee myös sisua. Sitä perisuomalaista luonteenpiirrettä, josta vuodesta toiseen kirjoitellaan ja jota nykyisin myös tutkimuksissa pyritään ymmärtämään.

Sisussa vain on sitä jotakin, suomalaista mentaliteettia työhön ja elämään ylipäätäänkin. Hommia paiskitaan kaikessa hiljaisuudessa. Omasta erinomaisuudesta ei usein liikoja huudella - vaikka monesti syytä olisikin!

Tinkimättömät Huipputyypit

Crasmanilla muistetaan kerran vuodessa erilaisia urotekoja ja sisukkuutta Vuoden Huipputyypit -äänestyksen merkeissä. 

Palkitsemme loppuvuodesta henkilöstömme joukosta kuluneen vuoden aikana ansioituneita sisupusseja, ilopillereitä, vetureita ja senioridevaajia.

Näin haluamme nostaa esille niitä arjen sankareita, jotka pitävät tämän yrityksen pinnalla ja asiakasprojektit uomissaan. Tietenkin pieni pilke silmäkulmassa.

Emme missään tapauksessa silti odota keneltäkään ylisuorittamista tai omien voimavarojen loppuun kuluttamista.

Haluamme että meillä tehdään töitä yhdessä ja hyvässä hengessä, laadusta tinkimättä.

Yhdessä, käsityönä, sydämellä ja tinkimättä ovat Crasmanin neljä ydinarvoa.


P.S. Vaikuttaako Crasmanin meininki houkuttelevalta? Olisitko kiinnostunut liittymään luovien nörttien porukkaamme? Katso avoimet työpaikkamme tai jätä avoin hakemus!

Pinja Kankare avatar