Crasmanin vahvuuksia on motivoiva ja välitön ilmapiiri. Joustavuus ja luottamus rakentavat mahdollisuudet koko työyhteisön yhteistyölle sekä osaamisen kehittämiselle koko organisaatiossa.

Veli-Pekka Anteroinen työskentelee Crasman Tampereella palvelukehittäjänä. Hän ei näe palvelukehitystä niinkään ohjelmointina vaan nimensä mukaisesti palveluiden kokonaisvaltaisena kehittämisenä.

”Staattisista verkkosivuista siirrytään jatkuvasti enemmän kohti palveluita. Koko ajan suurempi osa päivittäisistä asioistamme hoituu erilaisten palveluiden äärellä verkossa. Asiakkaamme tahtovat kehittää palveluitaan siten, että ne ovat loppuasiakkaille helppoja ja vaivattomia. Minun työtäni on ehdottaa ratkaisuja, kehittää palveluita ja toteuttaa palvelut käytännössä.”, Anteroinen avaa.

”Uusia palveluita syntyy koko ajan, mutta myös palveluiden jatkuva kehittäminen on tärkeää. Kaikki palvelut ja verkkosivustot ovat evolutiivisia. Jos ne eivät kehity, ne kuolevat ja hiipuvat pois. Crasmanilla on upeaa se, miten täällä todella tehdään palveluista isosti parempia. On upeaa, kun pääsee tekemään sellaista, mikä auttaa asiakasta. Jos asiakkaan myynti tai liikevaihto saadaan nousuun, niin fiilis on mahtava. Tai kun huomaa, että joku työkalu aidosti helpottaa asiakkaan arkea. Kun onnistutaan ottamaan asiakkaan työkuormasta iso siivu pois, niin tulee sellainen fiilis, että on tehty jotain merkityksellistä.” Anteroinen kertoo.

Kukaan ei tiedä kaikkea, mutta hyvässä työyhteisössä apua on aina lähellä

Crasmanilla Anteroista motivoi myös upea työympäristö ja joustavuus, sekä aito yhteistyön ilmapiiri.

”Missään ei ole kankeutta, ideoita ei koskaan tyrmätä ja johto kuuntelee työntekijöitä. Hyvä henki tuntui heti, kun tulin taloon. Täällä suhtaudutaan tekemiseen hyvin vakavasti, mutta silti mukana on sopivasti leikkimielisyyttä ja yhdessä tekemisen fiilistä.”

”Täällä on niin pätevää porukkaa ja uskomaton määrä ammattitaitoa, että itsekin on jatkuvasti pakko tsempata ja panostaa. Kaikki tämä osaaminen ympärillä motivoi itseä kehittymään koko ajan. Toisaalta kukaan ei tiedä kaikkea. Aina löytyy myös asioita, joissa voi auttaa muita. Omaa tekemistä helpottaa, kun aina löytyy joku, jolta kysyä. Täällä on hyvä henki, ja ympärillä joukko ammattitaitoisia ihmisiä, joiden kanssa on kiva olla ja viettää aikaa. Täällä voi todellakin työyhteisössä painottaa sanaa yhteisö.”, Anteroinen tiivistää Crasmanilla työskentelyn.

 

P.S. Vaikuttaako Crasmanin meininki houkuttelevalta? Olisitko kiinnostunut liittymään luovien nörttien porukkaamme? Katso tästä avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus!

 

Hanna Grönholm avatar